Tlumiče

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

šemík

Tlumiče

Příspěvek od šemík »

Kluci kdy měnit tlumiče . Mám najeto 75000 teď mi to měřili v takové té akci na parkovišti a prý mám všechny špatný. :cry: Dá se jim věřit. Za výměnu chtějí cca 5000,- za materiál a práci. Je to moc ?
Daewoo Lanos 1.5 žádný tuning.
Reklama

Reverend

Tlmiče

Příspěvek od Reverend »

Kdesi v motoristickej relacii davali, ze tlmice je pri beznej premavke vhodne vymenit po 40.000km. Ked si odmyslime vplyv na konfort jazdy a opotrebenie gum, tak hlavne poukazovali na brzdnu drahu. Dve identicke vozidla jedno funglace tlmice, druhe tie 40tisicove. No a na brzdach to bol viditelny rozdiel. A aj pri slalome.
Evidentna znamka opotrebovanosti je schodovity dezen na gumach. Takze, treba si urcit priority a podla toho investovat.
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

bezpecnost je na prvom mieste, naco ti budeu prachy ked budes pod drnom ze jo :?:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

eMKa Slovensko píše:bezpecnost je na prvom mieste, naco ti budeu prachy ked budes pod drnom ze jo :?:
Spravne!!! emko 8) 8) 8) a preto ich idem aj ja menit next year pri 60000km :) KYB Ultra SR ;) Predsa len ten komfort sa mi uz nezda ako ked to bolo nove :cry: a dufam, ze na KYBoch spravim dalsich minimalne 60000km :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
šemík

Příspěvek od šemík »

No dobře, tak o tom začnu uvažovat. V tom případě co ty Monroe za 5000,- i s prací , stojí to za to ?
Daewoo Lanos 1.5 žádný tuning.
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

blue: to urcite tolko vydrzia, neboooj 8) zasa nejazdis ako ja.... :D
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Taky myslim, ze pokud nejsi "zavodak", tak jsou v pohode.
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

moje tlmice su uz v afte skoro 20.000 a zatial no problem... :) len v medznych sotuaciach sa ozve charakteristicky zvuk plynovych tlmicov :?:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Těm co to měří na parkovišti zadarmo nevěř to je jen akce pro získání zákazníků protože když ti řeknou pane máte to špatný tak o tom začneš uvažovat a máš na ně kontakt ještě navíc určitě slevu a pak si řekneš tak jo aspoň budou nové nech si to zkontrolovat ještě někde jinde Tlumiče na daewoo jsou v základu dobré kvůli opotřebování jsem ještě neměnil snad ani jeden jo občas vytečou to jo ale jinak pohoda samozřejmě když dáš nový je to uplně jiný pocit já sem taky jednomu němcovi měnil všechny tlumiče v 80 000 km nejdřív sme byli na testu a tlumiče jako nový a on říká to je jedno pojišťovna mu dala nějaký super prachy za bouračku tak si je nechal vyměnit za originály a to byla jízda že sem začal plakat že sem tím autem snad ani neměl jezdit takže bych si je tam hned dal taky takže je to jen o penězích jestli těch 5 000 není pro tebe žádnej velkej problém tak je tam dej jen bych se možná kouknul radši po nějakejch jinejch než monroe třeba ty Kayaby jak sme tu řešily nebudou o moc dražší a sou lepší ;)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Zdá se mi, že se auto v zatáčkách hodně naklání......musím projíždět zatáčky dost pomalu. Auto má najetý 50 000. Můžou být už špatný tlumiče?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Blue Lanos

to mi hovor :evil: je to parnik aj ked mam 195/50 tak je to strasne nachylne na naklananie. Ale uz to vyriasim zltymi KYABA tlumici a bude pokoj na dost dlhu dobu dufam... :oops:
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Blue Lanos píše:to mi hovor :evil: je to parnik aj ked mam 195/50 tak je to strasne nachylne na naklananie. Ale uz to vyriasim zltymi KYABA tlumici a bude pokoj na dost dlhu dobu dufam... :oops:
A budeš měnit oba zadní? Na kolik ta sranda přjde? :?
Blue Lanos

No ked menit tak vsetky 4 ;) U vas by to mohlo byt pocitam tak od 10000 - 12000Kc za 4ks. Tipujem :lol:
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne pon dub 04, 2005 06:24, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Blue: mas kontakt na nejakeho predajcu KYB tlmicov? Lebo mam uz 140 000km a prvy raz by som i ja rad dal nieco lepsie ako Monroe :oops:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory