Promacknuty plech. Je mozna oprava?
Moderátor: Blue Lanos
Promacknuty plech. Je mozna oprava?
Zdravim tak jsem zase jednou zaparkoval v Praze. No a jak uz byva zvykem nekdo se mi oprel o auto. Tak mam promacknuty plech na haubne a blatnit. Nejedna se o nic velkeho zrejme sel nekdo v hodne podrousenem stavu a uhodil loktem. Ono to staci ty plechy na matizu nejsou nic moc. Ale je to hnusne videt protoze jak na to dopada svetlo tak se to tak divne leskne. Cele to nechat prebrousit a prelakovat je asi nesmysl. Tak se jen chci zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti co s tim. Mozna jen striknout bezbarvým lakem a pak nechat prebrosit jemnou pastou. Vyrovnat to nejde protoze se t tomu neda dostat a nejspis byto bylo jeste horsi. Dost me to mrzi to auto mam moc rad. Predem dekuji za radu vsem.
- Reklama
Re: Promacknuty plech. Je mozna oprava?
ke klempirovi, nebo co rekne tady fachman petr ... todle je imho tezky, havarijko nevim, jestli ma smysl do toho tahat, jednak je to opletacka a jednak prijdes o bonusLada píše:Zdravim tak jsem zase jednou zaparkoval v Praze. No a jak uz byva zvykem nekdo se mi oprel o auto. Tak mam promacknuty plech na haubne a blatnit. Nejedna se o nic velkeho zrejme sel nekdo v hodne podrousenem stavu a uhodil loktem. Ono to staci ty plechy na matizu nejsou nic moc ...
mimochodem ja videt, jak my takhle bratra nekdo napadnul, tak ho umlatim a reknu, ze jsem chranil clena rodiny pred primym ohrozenim -> sebeobrana
- Blue Lanos
no to poradi skor Akri
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
Jednou v TV ukazovali borca se speciální sadou na opravu malých promáčklin. Dělal to přímo na autě magnetem s lankem a pěkně boule rovnal. Bez poškození laku. Vypadalo to působivě. Jak píše Jakub - musí to vidět fachman.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Jo tyhle opravy se ale vyplatí jen když jde o drahý nebo nesehnatelný díl a taky na místě kde to je jestli je to někde u hrany tak to nejde . Záleží na tom jestli prasknul lak jestli né tak by to neuplné přelakování jen zhoršilo na havaryjku to klidně dát můžete ale máte nějakou spoluůčast takže vám pojištovna doplatí jen rozdíl a přijdete o bonus
Taky bych tomu co to udelal dulek ale na hlave. Jenze to nema smysl resit nekteri lide jsou holt paka auto je proste vec co porad nekam cestuje. A holt nejake sramy ma.
Lak praskly neni a dulky jsou tak ve velikosti petikacky. Jen me napadlo jak je opravit. Nejhorsi ze k nim nejde z druhe strany se dostat. jinak mezi dve prkenka z mekeho dreva a bylo by po nich. Asi tam holt zustanou Jedine ten zpusob jak psal Ondras jenze kdo tu sadu ma? No kazdopadne vsem moc dekuji a kdyz vas cokoliv napadne budu moc rad.
Lak praskly neni a dulky jsou tak ve velikosti petikacky. Jen me napadlo jak je opravit. Nejhorsi ze k nim nejde z druhe strany se dostat. jinak mezi dve prkenka z mekeho dreva a bylo by po nich. Asi tam holt zustanou Jedine ten zpusob jak psal Ondras jenze kdo tu sadu ma? No kazdopadne vsem moc dekuji a kdyz vas cokoliv napadne budu moc rad.
Tak jsem se mrknul na netu a na neco jsem narazil. No zitra tam zkusim zavolat ve stredu zase jedu do Prahy tak uvidim treba mi pomuzou
http://www.fixandsave.com/cz/produkte05.html
http://www.fixandsave.com/cz/produkte05.html
coze ? 8000 CZK ? mne v prepocte za nejakych 6000-6300 CZK povedali, ze mi daju novy - nastriekany. a to na Lanosa, co je trosku vacsia plocha. a este k tomu metaliza. ten mates je teda drahy.
Naposledy upravil(a) mrk dne stř říj 06, 2004 08:58, celkem upraveno 1 x.
Jsou to pálky, kámošovi dělal jeden domácí opravář dveře kufru na feldu - promáčklina - lehce vymáčknout zpět, zakytovat přebrousit a celé ty dveře do laku za 1200kč
Naposledy upravil(a) zabijec dne stř říj 06, 2004 09:19, celkem upraveno 1 x.
Už bez Matesa
mno hele kazdopadne si taky myslim, ze za tu ceny by mel byt novy - kazdopadne si to prover ...viki píše:no jo, mozna byhc to sehnala i levneji, ale i kdyby to bylo 6tis, hold az nekdy....mrk píše:coze ? 8000 CZK ? mne v prepocte za nejakych 6000-6300 CZK povedali, ze mi daju novy - nastriekany. a to na Lanosa. ten mates je teda drahy.