Svicky na plyn
Moderátor: Blue Lanos
Svicky na plyn
Prosim ty z Vas kteri maji taky LPG.Poradte co za svicky na 1.5 8v.Diky
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
Presne tak, nejlip se poradit s plynari. Dulezity je taky spravne nastavit odth svicky, kterej je jinej nez u benzinu, ale to by Ti ti chlapici meli take rict (vetsinou i doporuci ruzne hodnoty podle vyrobce). A je pravda, ze je lepsi brat svicky s povrchove upravenejma elektrodama (at uz zlato nebo platina), plyn je pri horeni podstatne agresivnejsi nez benzin.
Sviečky na LPG
Na Lanose 1.5 8V mám na LPG najazdených viac ako 100.000 km a používam úplne bežné sviečky ako na benzín. Zachovávam aj interval výmeny - cca 30.000 km. Nemal som nikdy žiadny problém. Chod motora na LPG je však extrémne citlivý na stav káblov zapaľovania - pri najmenšom poškodení zmes LPG a vzduchu detonuje v sacom potrubí - hlavne pri rozbehu a v režimoch kedy je zmes ešte chudobná. Juraj
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ano Petrm mi poradil Denso W20EPR-U jsou absolutne spickovy, jezdi to skvele, jedina nevyhoda je ze nevydrzi ani 10tisic Ale stoji za to na ne jezditpetrm píše:Nejlíp ti poraděj plynaři ti naši dávají Denso s nějakým platinovým hrotem a u nás v servisu když je to potřeba dáváme Brisk s platinovým nebo stříbrným hrotem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No na Feldě teď používám Brisky DOR LGS a jede to na ně normálně jak na plyn tak na benzin - takže spokojenost
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502