jazycek v zamku lavych prednych dveri
Moderátor: Blue Lanos
jazycek v zamku lavych prednych dveri
Ahoj,
nevracia sa mi ten jazycek ktory chrani dieru na kluc v dverach. Jak sa k tomu dostanem a cim to moze byt? vyskocena alebo prasknuta pruzina? Je k tej pruzine vobec nejaky pristup ?
(je to mech zamok, bez centralu)
dik za rady
nevracia sa mi ten jazycek ktory chrani dieru na kluc v dverach. Jak sa k tomu dostanem a cim to moze byt? vyskocena alebo prasknuta pruzina? Je k tej pruzine vobec nejaky pristup ?
(je to mech zamok, bez centralu)
dik za rady
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Reklama
Re: jazycek v zamku lavych prednych dveri
Nevraci? Jako planda tam? Nebo zajede a nevrati se? Zkus tam striknout olej. nejaky WDcko
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
je tam taká malá pružina alebo perko ktoré môže prasknút opravit sa to dá ale zamok treba vybrat a vo sveráku pomaly vypačovat šrobovákom ten strieb.krúžok ten jazyček je pod ním hodne zdaru nech sa to podarí
ahoj,
tak on tam nema tlak od pruziny, neni zaseknuty je volny ale nevrati sa, asi ta pruzinka
tak on tam nema tlak od pruziny, neni zaseknuty je volny ale nevrati sa, asi ta pruzinka
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel
u mna ta ista zavada, cca 2 tyzdne dozadu
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
no ako, opravil si ? ja tam uz ten jazycek ani nevidim, snad mi niekde nevypadol
ale nebudem sa tym zaoberat necham to ako to je
ale pravda je ze vzdy mi isiel kluc tazsie zasunut, mozno aj kvoli tomu jazycku, sice som si nevsimol zeby to bez neho teraz islo lahsie... odskusam...
ale nebudem sa tym zaoberat necham to ako to je
ale pravda je ze vzdy mi isiel kluc tazsie zasunut, mozno aj kvoli tomu jazycku, sice som si nevsimol zeby to bez neho teraz islo lahsie... odskusam...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
ahoj,
no este som to neopravil, nebol cas a bola kosa, teraz cas je a je aj teplo, tak to rozoberem sfotim a dam vediet
no este som to neopravil, nebol cas a bola kosa, teraz cas je a je aj teplo, tak to rozoberem sfotim a dam vediet
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel
pokud se podari vyndat a rozebrat zamek da se to dat dohromady pokud je v poradku pruzinka
mam asi zamek ze sady a muzu prestavet na vas klic.
jo a zamek se da vyndat auto zamknout a nikdo ho jen tak neodemkne.nebo jen vyrobit jednoduchou zaslepku.
mam asi zamek ze sady a muzu prestavet na vas klic.
jo a zamek se da vyndat auto zamknout a nikdo ho jen tak neodemkne.nebo jen vyrobit jednoduchou zaslepku.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
potřebuju radu,zítra jdu rozebírat tapecír na předních dveřích u lanose může mi někdo říct co je třeba vycvykat aby se mohl odejmout.Myslím jak sundat kličku,krytku otevírání dveří a tak.Díky!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
moj problem s jazyckom je ze ta pruzinka co na neho tlaci sa polamala
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel