přečipování
Moderátor: Blue Lanos
přečipování
Zdrávím všechny majitele Lanosů, náhodou jsem našel tyto stránky a napadlo mně Vás požádat o radu, zda nevíte kde by mohli provést přečipování motoru na Lanosu (tuning) a tím dosáhnout zvýšení výkonu. Mám sedan 1.5 63kw.
- Reklama
Myslim, ze tohle bude mozny maximalne v Rusku, tam je mozny vse
U nas to je s chipovanim voozu daewoo spatny, hlavne to nejsou motory na zavodeni
U nas to je s chipovanim voozu daewoo spatny, hlavne to nejsou motory na zavodeni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Lanos ani Nexia nemají motor na závodění! I když já sám se z něj snažím vymačkat, co to jde...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
A ktore auto v danej kategorii ma a v com je motor u Lanosa iny? Nechapem, preco by sa obcas nemohlo trochu nalozit Lanosu...
Fuchsröhre - love it or hate it
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A co teprve dvě hodinky jízdy do 7500 ot. Ať žijí sprinty
Zkrátka Nexia ani Lanos není Honda, smiřme se s tím...
Zkrátka Nexia ani Lanos není Honda, smiřme se s tím...
Nexia² project
Sorry, to som pisal ja. Ale preco Honda? Vsak ak to ide do 6500 a taha to pekne az po obmedzovac (aspon po precipovani) a motor vydrzi plnu namahu urcity cas a na jeho zivotnosti a kulture chodu sa to potom nijako zavazne neprejavuje, tak preco by sa s tym nedalo jazdit sportovo??? Praveze 1.6 Lanos ma velmi rad otacky, aj ked uznavam, ze na tak maly motor ide skvelo odspodu a tocit ho bezpodmienecne netreba. Ale zakaz sportovania? Ee
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo, zda by na sprintu dopadla lépe Nexie nebo Lanos...
Nexia² project
Kdyz uz tunit, tak proc ne rovnou takovouhle brutalitku ?
http://www.grabowski.com.pl/Lanos15.htm
http://www.grabowski.com.pl/Lanos15.htm
Ak by boli vsetko serie, tak 1.6-ka Lanos rulezuje, o tom asi nie je pochyb. 1.5 16V by asi vyhrala Nexia, kvoli mensej hmotnosti a 1.5 8V Nexia by asi bola na tom dost zle, chcelo by to kratsie prevody, lebo je najdlhsie sprevodovana(najnizsie prev. pomery).Ivan píše:By mě zajímalo, zda by na sprintu dopadla lépe Nexie nebo Lanos...
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Mrkni se k Chesterovi na web. Někde je tam video, jak s Nexií nakládá LanosůmIvan píše:By mě zajímalo, zda by na sprintu dopadla lépe Nexie nebo Lanos...
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán