Ahoj,
poterbujem radu od obornika. Mam zapraskany blok motora od oleja. Tu prednu cast od vyfukoveho potrubia. V strednej casti je masivne mokry od oleja. Neviem sa teraz v zime dostat pod auto, aby som kukol odkial vali, ale nad vyfukovym potrubim smerom ku viku ventilov je to suche. Ten ochranny plech co je na vyfukvom potrubi teraz v mraze nemam odvahu odmontovat. Vali to odniekial od vyustenia vyf. zvodov asi.
Inak olej mi nepada na riske kazdy den to kontrolujem ani chladiaca voda mi neunika tiez. Vyzera to v normale, viac olejnato to vyzera ked idem kratke trasy ze sa motor zahreje na 90 na takych 10 minut, ale skoro sucho ked tocim 500km v kuse
Myslite ze by povolilo tesnenie pod hlavou? Mam strach o vackovu hriadel, ci je mastena ked mi unika olej.
Viete mi povedat cim to je alebo chcete fotky jak to vyzera ?
dik moc za odpoved
unik oleja na bloku motora
Moderátor: Blue Lanos
unik oleja na bloku motora
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Reklama
Re: unik oleja na bloku motora
Ja som mal nedavno zaprskany snad cely motor od oleja. Vymenil som tesnenie pod hlavou, umyl som motor a uz ani kapka oleja mimo. Pozeral som to stare tesnenie a na vysku bolo snad o polovicu tensie ako nove.
Re: unik oleja na bloku motora
Ahoj,
dik za odpoved. Ja som zhodil ten plech z vyfukovych zvodov a objavil som mokro medzi druhym a tretim valcom...
Mozem sa spytat kolko mas natocene km a kolko rokov ma auto? A jak moc ti to tieklo az si to vymenil ?
Milos
dik za odpoved. Ja som zhodil ten plech z vyfukovych zvodov a objavil som mokro medzi druhym a tretim valcom...
Mozem sa spytat kolko mas natocene km a kolko rokov ma auto? A jak moc ti to tieklo az si to vymenil ?
Milos
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel