Caute lanosáci,
stala sa mi táká hodne moc mrzutá vec, auto normálne slapalo a zrazu pocas jazdy prestal motor tahat. Práve som prepínal z benzínu na LPG, tak som myslel ze iba to zblbo. Odparkoval som to na kraji cesty a skúsal startovat - bohuzial nic. Po 10 tom startovaní to chytilo, lenze motor ide zjavne na 2 valce, alebo este menej a z výfuku cítít nespálený benzín.
Co mylsíte, co to moze byt?
Ja tipujem na cievku, ci co to tam je, zdá sa mi ze som niekde cítal, ze je dvojitá ci tak nieco a mám pocit, ze polka je v tahu.
Igor.
Pomóóc, motor zhasol za jazdy!
Moderátor: Blue Lanos
Pomóóc, motor zhasol za jazdy!
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomóóc, motor zhasol za jazdy!
..Dobre si cital...
a este aj kabelaz ku vstrekom zvykne na niektorych exemplaroch "odhnit"..
ale to by ti to na plyne islo na 4 valce a na benzine len na 2
a este aj kabelaz ku vstrekom zvykne na niektorych exemplaroch "odhnit"..
ale to by ti to na plyne islo na 4 valce a na benzine len na 2
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Re: Pomóóc, motor zhasol za jazdy!
Takmer som zabudol napísat ako to dopadlo.
Takze to bola odídená zap. cievka, resp. jedna jej polka ako som predpokladal. Rovno som kúpil novú za necelých 100 Eur, ale predtým som este otestoval, ci dostáva 12V, dostávala - teda na jednom kontakte bolo 12V. Potom som skúsal ci sviecky hádzu iskru, tak jedna dvojica iskrila a druhá nie. Vymenil som ju, motor pri starte trochu zakuckal, ale chytil na prvý sup.
Cize uz to fachá, len tak nejak inak to startuje ako zo starou cievkou, tak uvidíme..
Igi
Takze to bola odídená zap. cievka, resp. jedna jej polka ako som predpokladal. Rovno som kúpil novú za necelých 100 Eur, ale predtým som este otestoval, ci dostáva 12V, dostávala - teda na jednom kontakte bolo 12V. Potom som skúsal ci sviecky hádzu iskru, tak jedna dvojica iskrila a druhá nie. Vymenil som ju, motor pri starte trochu zakuckal, ale chytil na prvý sup.
Cize uz to fachá, len tak nejak inak to startuje ako zo starou cievkou, tak uvidíme..
Igi
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG