Studený štart a výfukove plyny
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Studený štart a výfukove plyny
Neviem či je to normálne ale v poslednom čase sa mi zdá že pri studených štartoch asi minútu pachnu výfukove plyny ako benzín v kanistri. Nesmrdi to ako nespaleny ale ako čerstvý benzín. Čo si o tom myslíte?
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Studený štart a výfukove plyny
..zachovaj paniku....
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
To je normalka, na studeno jednak vstreky frckaju viac benzinu nez sa spali a ani katalyzator to este nezachyti.
Ale preco mi kurnik smrdi z kufru skazena skysnuta voda, ked som si do neho spravil odtokove dierky vpredu aj vzadu. A to aj po 35km jazde. Najlepsie je ked je vlhko, tak to zadymujem celu dvor ked cuvam do dvora a nic okrem hmly v zrkadlach nevidim. To je vari vo vyfukoch este nejaka kapsa, kde sa voda moze zdrzovat? Dierky su priechodzie, nie su upchate (3mm).
Voda sa z expanzky netrati. Sice jazdim na lpg ale az tolko pary? Vlastne sa mi z vyfuku pari celou cestou, ale ked stojim a zvysim otacky tak okamzite dymova clona so smradom skysnutej vody.
Ale preco mi kurnik smrdi z kufru skazena skysnuta voda, ked som si do neho spravil odtokove dierky vpredu aj vzadu. A to aj po 35km jazde. Najlepsie je ked je vlhko, tak to zadymujem celu dvor ked cuvam do dvora a nic okrem hmly v zrkadlach nevidim. To je vari vo vyfukoch este nejaka kapsa, kde sa voda moze zdrzovat? Dierky su priechodzie, nie su upchate (3mm).
Voda sa z expanzky netrati. Sice jazdim na lpg ale az tolko pary? Vlastne sa mi z vyfuku pari celou cestou, ale ked stojim a zvysim otacky tak okamzite dymova clona so smradom skysnutej vody.
aka skysnuta voda..... kapusta to je ). tiez jazdim na LPG a viac to "pari", ale nastastie nemusim cuvat do ziadnej garaze...