Kalos s třemi dveřmi
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Kdyby radsi mel uz z vyroby kratsi pruziny, bylo by to lepsi.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kaufiku, to uz by pak byla poradna kara, jenze mam pocit, ze tyhle auta si nejvic kupuji rozvazni lide(duchodci) a ne mladi tuneri jako my3w.kaufik.com píše:Jo to bylo něco, nebo zrovna 15" kola.. co Milo???
BTW. Proc se nezaregistujes, pane kolego?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No to je ale nahodicka, prave dneska jsem jednoho 3D kalose nasel
Myslim, ze ten 3D je super, hlavne to koukam i snizili, protoze v serii to auto je strasne vysoky a na tech 13" to vypada jak detska hracka. NA tohle auto minimalne 14 ale radsi 15"
Ted jsi me odhalil, jeste jsem vas chtel chvili napinat, ale nedal jsem si s tim tolik prace,aby to vypadalo jak original 3Dpetrm píše:Já teda nevím ale mě to přijde jako VT i když pěkně udělaný
- Blue Lanos
aj tu je nieco:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01