Ohodnotenie buraneho lanosa :(

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Martas42

Ohodnotenie buraneho lanosa :(

Příspěvek od Martas42 »

EDITED!! Upraveny nazov temy z Ahoj na Ohodnotenie buraneho lanosa :(

Ahoj, dnes jsem se zaregistroval jako nový člen. :D Už půl roku mám Lanose a jsem s ním spokojený. Musím doplnit hodně spokojený, ale než jsem si ho trochu vytunil, tak mi ho rozstřelili na dálnici a teď vlastně čekám na pojišťováka až mi sdělí svůj verdikt ohledně škody. Ale co jsem mluvil se známými, tak mi říkali, že je to na odpis, protože auto dostalo ránu na zadní část. Navíc ani nevím kolik bych za to mohl dostat, protože je to z roku 1999, motor 1,5, třídveřový. Mohl by mi tady někdo sdělit z jaké ceny vychází pojišťovák a jaká byla nová cena Lanosu v roce 1999. Moc všem děkuji za poskytnuté informace. TAk zatím se mějte fajnově a ahoj Martas.
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: Ohodnotenie buraneho lanosa :(

Příspěvek od palikx »

co ja vim tak cena se pocita z ceny obvykle tedy z te za kterou se takove auto pohybuje v bazarech-pojistovna ma svou databazi s cenami
potom se z ceny kterou by ti meli vyplatit odpocitavaji dily ktere na aute prezily.
neda se to takhle rict bez fotek.
kdby jsi potreboval zadek auta tak ho mam a muzu ti ho zajistit.a mozna i cloveka co to dokaze vymenit.ale cena takove opravy byva kolem 15 tis.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „LANOS“