Pojistky 14 a 15
Moderátor: Blue Lanos
Pojistky 14 a 15
Dobrý den, jsem majitelkou Daewoo Lanos 1,5 rok výroby 2002. Mám s ním ale menší problém. Praskají mi pojistky 14 a 15. Není to časté, ale prasknou, všechny ručičky mi spadnou dolu a motor nejede. Po výměně pojistek auto jede normálně. Byla jsem s ním na diagnostice, kde nenašli sebemenší problém. Všechno má standartní hodnoty a nejeví známky nějaké chyby. Prosím, jestli má nějaký majitel takového vozu s tímto zkušenosti a vyřešil to, prosím o pomoc. Mám to autíčko moc ráda, vždycky mi sloužilo dobře a teď pokaždé, když jedu, tak přemýšlím, jestli zase neprasknou pojistky. Prosím o pomoc. Děkuji
[i]Daewoo Lanos 1,5, rok výroby 2002, barva zelená, super autíčko[/i]
- Reklama
Re: Pojistky 14 a 15
ahoj
nersil jsem to same ale spoustu podobneho.bohuzel vzdy to znamena rozebrat pul auta a hledat ty draty ktere vedou od pojistky.vzdy to bylo tim ze vedou pres kovovou vyztuhu v palubce a nekde se casem prodrou a pak to obcas vyrazi pojistku.takze vytahnout kabelaz a dobre projit kde je prodrena.jina rada pro to neni
jo a pak jeste v pravem podbehu v motoru je spoj kabelazi motoru a palubky tam se kamaradovi dostavala voda a zkratovalo se to
ale mam jen schema na staryho lanose a tam 14-15 pojistky jsou na svetla a mlhovku
nersil jsem to same ale spoustu podobneho.bohuzel vzdy to znamena rozebrat pul auta a hledat ty draty ktere vedou od pojistky.vzdy to bylo tim ze vedou pres kovovou vyztuhu v palubce a nekde se casem prodrou a pak to obcas vyrazi pojistku.takze vytahnout kabelaz a dobre projit kde je prodrena.jina rada pro to neni
jo a pak jeste v pravem podbehu v motoru je spoj kabelazi motoru a palubky tam se kamaradovi dostavala voda a zkratovalo se to
ale mam jen schema na staryho lanose a tam 14-15 pojistky jsou na svetla a mlhovku
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Re: Pojistky 14 a 15
Ahoj, děkuji moc za snahu. Pojistky jsou ke startéru, spínač a válce. Prošlo to diagnostikou a vše o.k. Ano, asi to znamená rozebrat půl auta na kabeláž. Musím teď zaklepat, dlouho jezdí bez vyhazování pojistek. Autíčko dobré, fakt jsem s ním spokojená, ale bohužel s tímhle mám trápení, pokaždé, když ráno sedám do auta a jedu do práce, tak mu říkám ,,beruško dojeď,,. Děkuji moc za odpověď.
[i]Daewoo Lanos 1,5, rok výroby 2002, barva zelená, super autíčko[/i]