Nazdar kolegové,
mám problém s převodovkou mého vozu. Při řazení 5. převodového stupně vždy tak při každém cca 5-6 řazení pětky se ozve po povolení spojkového pedálu zaškvrčení a rychlost nejde do záběru. Při opakovaném zařazení zaskočí a pokojně se jede dále.
V Chevrolet-servisu mně sdělili, že případné nové náhradní díly do převodovky by museli objednat přes Maďarsko v Holandsku a oprava by vyšla na cca 20.000,- Kč, protože bez rozebrání převodovky lze těžko určit, kde je závada.
Chtěl bych se proto zeptat, zda někdo ví o starší funkční převodovce do mého vozu, abych mohl provést výměnu. Mám vůz Daewoo Espero 1.5i 16V DOHC dovezený ze zahraničí (Německo), KLAJF19V1VB175596.
Pomůže někdo?
Převodovka Espero 1.5i 16V DOHC
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- vladimir fodor
Re: Převodovka Espero 1.5i 16V DOHC
A radiaca páka s tiahlom je v poriadku?Nemáš tam niekde vôlu?
Re: Převodovka Espero 1.5i 16V DOHC
no
na moji nubi byl podobny problem
ta prevodovka se nemusi vyndavat z auta je tam ke vsemu perfektni pristup po odmontovani zadniho krytu.pokud ti zlobi jen 5 jde to spravit daji se vymenit kolecka i synchron i vypinaci packa ktera odchazi.jsou tam mosazne valecky a ty se ubrousi a pak spatne drzi rychlost.
prace tak na 2 hodiny a dily se opravdu objednavaji ale do 14 dnu je vsecko a cena podle rozsahu problemu.od 400 do 8000.
na moji nubi byl podobny problem
ta prevodovka se nemusi vyndavat z auta je tam ke vsemu perfektni pristup po odmontovani zadniho krytu.pokud ti zlobi jen 5 jde to spravit daji se vymenit kolecka i synchron i vypinaci packa ktera odchazi.jsou tam mosazne valecky a ty se ubrousi a pak spatne drzi rychlost.
prace tak na 2 hodiny a dily se opravdu objednavaji ale do 14 dnu je vsecko a cena podle rozsahu problemu.od 400 do 8000.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil