Hydraulická zvihátka, (hydroštely, hydroštosy)

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Lada

Hydraulická zvihátka, (hydroštely, hydroštosy)

Příspěvek od Lada »

Prosím, máte někdo zkušenosti s hydraulickými zdvihátky? Po kolika km je kdo nechal měnit. Prvotní impuls k výměně může být jemné klepání studeného motoru.

Díky
Reklama

Franta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta »

Mám NUBIRU 110 000 km a zatím jsem nic neměnil vše se tvaří OK. :D
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

To je strašně individuální některý motory klepaly úplně strašně když byly nový a nechal si je třeba dva dni stát tak to pak bylo jak šicí stroj ale prvotní impuls k výměně je když jsou slyšet (nebo sou hlučnější ) u zahřátého motoru ale je jich tam 16 a nikdy ti nikdo nedokáže říct kterej je ten špatnej :(
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Existuje prý přípravek na vyčištění a uvolnění zdvihátek , asi za 200Kč , musím se ale zeptat jak se to jmenuje, doporučil mi to kamarád co má servis. Jinak mi prohlížel motor a říkal, že v pohodě, že někdy klepou až do zahřátí, záleží kde se zrovna motor ( v jaký fázi) zastaví při chcípnutí.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Mi to dělá to samé při studeném startu motoru...Ale mi servisák říkál,že to bude proto,že musí být zaplněny olejem a ja ho ted nedavno měnil,taže to bude asi tim...Pokud to nepřestane,půjdou na výměnu..
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Při studeném startu zaklepou, to je normální, naplněny olejem jsou cca do 15 sec. , tvoje výměna na to nemá vliv, pokud jsi tam nedal blbej olej. :?
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo přípravků existuje spousta od různých výrobců a většinou ani nic neskazí takže za pokus to určitě stojí 8) ale jak říkám já jestli to normálně stichne po pár vteřinách od nastartování nechal bych to být dokud se to nezačne zhoršovat ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“