ZOTRVACNIK
Moderátor: Blue Lanos
ZOTRVACNIK
Cafte ludia....mam taky problem...musel som dat menit cely motor na matizkovi a mechanik nestastnou nahodou stratil zotrvacnik....a nevieme najst ziadny iny...hladaly sme na nete...v obchodoch a us sme bezradny..neviete niekto pomoct s odkazom na stranku de by som to nasiel???abo hodiako ina..zatial dakujem
- Reklama
Re: ZOTRVACNIK
no to je pekny jak se to povedlo?vzdy jste meli 2 motory a nebo byl bez setrvaku?
v http://www.czdrafel.cz ho pujde objednat ale bude stat nesmysl.
a ted koukam ze mozna jeden mam
je sice z matize noveho ale tobe by mel fungovat.problem je ze na nem nebude ozubny venec ale zkusim se podivat pokud je jeste potreba
v http://www.czdrafel.cz ho pujde objednat ale bude stat nesmysl.
a ted koukam ze mozna jeden mam
je sice z matize noveho ale tobe by mel fungovat.problem je ze na nem nebude ozubny venec ale zkusim se podivat pokud je jeste potreba
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
no ja netusim ako sa to mohlo podarit mechanikovi...a na tej stranke som nenasiel ten zotrvacnik...hmm..a to netreba presne taky zotrvacnik ze matiz II r.v.2003???sedel by co sa tyka velkostou a tak ten tvoj???
No, v kazdom pripade bol ten zotrvacnik TVOJ, aj keby pripominal tvarovo hlavkovy salat. Ja by som trval na tom, aby zotrvacnik dodal ten mechanik
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
na te strance musis napsat a zeptat se.on nema vsecky dily napsane ale na dotaz sezene vsecko.
ja mam setrvacnik na matize rok 2001-2004 takze by ti tam sel.dam vedet snad zitra
ja mam setrvacnik na matize rok 2001-2004 takze by ti tam sel.dam vedet snad zitra
Simson s 51
Simson s 51
no ako co sa tyka toho zotrvacnika ja len hladam...ale vsetko hradi a montuje us na jeho naklady ten mechanik :-DD a dik...tak mi daj vediet ci by bol dobry ten zotrvacnik a ked nebude tak ja skusim napisat na tej stranke priamo tomu ci nevie zohnat..ja som s KE a mame tu obchod ze cisto daewoo a chevrolet..a som tam sa pytral a nevedel ani objednat ani nic..od dodavatela nevedia zohnat zotrvacnik...zatial dakujem
ahoj
nevim jak to dopadlo ale ja konecne setrvak mam.
je to pravdepodobne presne on.
chces ho tedy jeste.
ted ale nevim cenu ale bude to okolo 2000 kc.jeste upresnim podle toho kolik stoji novy
nevim jak to dopadlo ale ja konecne setrvak mam.
je to pravdepodobne presne on.
chces ho tedy jeste.
ted ale nevim cenu ale bude to okolo 2000 kc.jeste upresnim podle toho kolik stoji novy
Simson s 51
Simson s 51