Konec legendy
Moderátor: Blue Lanos
-
Konec legendy
Po 5 letech ježdění mi žena rozmázla moje milovaný Tico o strom,takovým způsobem,že jsem jen vyndal koberečky a povinnou výbavu. Můžu říct sám za sebe,že to bylo krásných pár roků super svežení bez starostí a investicí. Co jsem ho měl tak akorát jednou výměna zadních ložisek okolo120000,jedno stálo 69,- korun a práce tak na hodinu. Jinak nikdy nic,vždy mě odvezlo kam jsem chtěl a nikdy mě nikde nenechalo.To auto mi bude scházet.
- Reklama
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konec legendy
Upřímnou soustrastkouzelnycop píše:Po 5 letech ježdění mi žena rozmázla moje milovaný Tico o strom,takovým způsobem,že jsem jen vyndal koberečky a povinnou výbavu. Můžu říct sám za sebe,že to bylo krásných pár roků super svežení bez starostí a investicí. Co jsem ho měl tak akorát jednou výměna zadních ložisek okolo120000,jedno stálo 69,- korun a práce tak na hodinu. Jinak nikdy nic,vždy mě odvezlo kam jsem chtěl a nikdy mě nikde nenechalo.To auto mi bude scházet.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Taky uprimnou soustras. Nezbylo neco o co by se podelili ostatni Tica? Mam seznam dilu co by se mi hodili.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Konec legendy
A jak žena dopadla? Nehody jsem řešil s Palixem a ten říkal, že vesměs lidi co bourali s Ticem, tak se nikdy nic vážného nestalo. Osobně můžu potvrdit - otec naboural tico asi v 70km/hod, zničil předek + 3 další auta. Ale jemu se naštěstí nic nestalo.
Tico - it's fun!
No je to škoda dalšího pěkného auta... snad se nehoda obešla bez zranění - hoď sem nějaké fotky ať má člověk představu jak dokáže TICO umřít...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
-
Pár odpovědí: Žena dopadla celkem na pohodu,pár oděrek,naražený koleno,modřina na břiše od pasu a pořádný šok.
Auto dopadlo celkem tragicky,přední náprava posunutá tak o 10cm,plechy totál zmačkaný,přední haubna vypadala jak nedodělaná
papírová lodička.Jediný co neutrpělo byly fakt ty koberečky
Jinak zajímavá zkušenost a hlavně všichni ty odborníci co řikali,že se v tomhle autě nedá přežít se můžou jít bodnout. Tico mě naprosto přesvědčilo,že i malé levné auto může být bezpečné.
Auto dopadlo celkem tragicky,přední náprava posunutá tak o 10cm,plechy totál zmačkaný,přední haubna vypadala jak nedodělaná
papírová lodička.Jediný co neutrpělo byly fakt ty koberečky
Jinak zajímavá zkušenost a hlavně všichni ty odborníci co řikali,že se v tomhle autě nedá přežít se můžou jít bodnout. Tico mě naprosto přesvědčilo,že i malé levné auto může být bezpečné.
skor by som to pripisal nahode....pozri si toto: http://www.youtube.com/watch?v=MN3VwRvmA2Q
No, v tom Seatu taky nedopadli nejlíp. Ale taky se musí brát velikost Tica a jeho konstrukční stáří. A navíc mělo odřezanou střechu, takže vypadalo mnohem hůř než ten Seat.
Ale je mi jasný, že Espero na tom nebude o moc líp, když by narazilo do nějakého ***** auta
Ale je mi jasný, že Espero na tom nebude o moc líp, když by narazilo do nějakého ***** auta
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Konec legendy
Fotky mám a zašlu je. My jsme Tico nechali spravit - vyšlo to na 50 tisíc.
Tico - it's fun!
U kazdeho auta zalezi jak se s nim triskne.
I trabant je relativne bezpecny pri celnim narazu. Akorat te do obliceje prasti volant.
Takze rana na cumak. Ne ze bych byl sup ale dily co by me zajimali asi prezili.
(leve zadni svetlo, mlhovka, zadni tlumice, dvirka kastliku, ten kousek plastu u kolicku zamku LZ dveri, komplet zamek zadnich dveri pripadne nejakej ten otackomer)
Snad bych drobnou uplatou snizil tvuj zarmutek a ty by jsi mel aspon cast na nove Tico.
I trabant je relativne bezpecny pri celnim narazu. Akorat te do obliceje prasti volant.
Takze rana na cumak. Ne ze bych byl sup ale dily co by me zajimali asi prezili.
(leve zadni svetlo, mlhovka, zadni tlumice, dvirka kastliku, ten kousek plastu u kolicku zamku LZ dveri, komplet zamek zadnich dveri pripadne nejakej ten otackomer)
Snad bych drobnou uplatou snizil tvuj zarmutek a ty by jsi mel aspon cast na nove Tico.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Vodnik
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
podla toho ako obe auta dopadly tak tipujem ze isli obe cca 90km/h (cesta mimo obec) a pri čelnej zrážke sa rýchlosti spočítavajú takže 90 + 90 = 180 km/h nárazová rýchlosť takže to by sme už od tica chceli fakt mocMACHINE píše:skor by som to pripisal nahode....pozri si toto: http://www.youtube.com/watch?v=MN3VwRvmA2Q
tu tiež podobna polska havarka http://www.youtube.com/watch?v=jiUkgXE8 ... re=related
no ved to.. moja znama sa zrazila so zigulakom.. zigul trocha pokrceny, pasazieri bez skrabancov... ona v ticu mrtva na mieste.. Zavisi to urcite od okolnosti nehody, ale.. ja osobne by som neveril autu, co ma vpredu 30cm čumák a vzadu nulovy..prihliadnuc aj na rok vyroby.MACHINE píše:skor by som to pripisal nahode....pozri si toto: http://www.youtube.com/watch?v=MN3VwRvmA2Q
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Včera jsem jedno Tico viděl ve Frenštátě pod Radhoštěm a bylo předěláno na LPG.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
LPG
Taky jsem v Praze jedno videl, uz jsme to tu resili. A v Bulharsku jich je mraky. Ale nikdo tu tvrdil, ze v CR nelze kvuli homologaci prestavet na LPG.
Tico - it's fun!
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
niečo zaujímavé som objavil o bezpečnosti ticadla http://ticopowypadku.w.interia.pl/
"czołówka" je čelná zrážka
"czołówka" je čelná zrážka