Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
soooc

Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ

Příspěvek od soooc »

Cau, praskla mi parkovacka a at delam, co delam, tak se k n nemuzu dostat, v navodu je napsane ze mam odpojit kabel a vymenit, ale tam ruku neda ani trilete dite. Kudy teda?

A jeste jake zarovky patri nad SPZ? Ty uz mi taky praskly obe :-)

Dik
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
Reklama

Fitty
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ

Příspěvek od Fitty »

na parkovačku podběhem.. když se zjistí jak na to tak už je to brnkačka.... nad spz je ta samážárovka co v pakovačce tj. 12V 5W bezpaticová ;)
soooc

Re: Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ

Příspěvek od soooc »

Fitty píše:na parkovačku podběhem.. když se zjistí jak na to tak už je to brnkačka.... nad spz je ta samážárovka co v pakovačce tj. 12V 5W bezpaticová ;)
Po brutalnim souboji s podbehem, ktery se nechtel ani za nic nechat oddelat jsem tu mrchu vymenil. Nevim, jestli korejci mysleli, ze to auto nebude jezdit tak dlouho, aby ta zarovka mohla prasknout, ale to umisteni je hodne divoke. Moc dik za radu, sam bych na to neprisel. Priste uz to bude jednoduche, vystouchnu plastovy sroubek, ohnu podbeh a uz tam laduju ruku :)
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
Odpovědět

Zpět na „TICO“