Cau, praskla mi parkovacka a at delam, co delam, tak se k n nemuzu dostat, v navodu je napsane ze mam odpojit kabel a vymenit, ale tam ruku neda ani trilete dite. Kudy teda?
A jeste jake zarovky patri nad SPZ? Ty uz mi taky praskly obe
Dik
Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ
Moderátor: Blue Lanos
Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
- Reklama
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ
na parkovačku podběhem.. když se zjistí jak na to tak už je to brnkačka.... nad spz je ta samážárovka co v pakovačce tj. 12V 5W bezpaticová
Re: Vymena parkovacky a zarovky nad SPZ
Po brutalnim souboji s podbehem, ktery se nechtel ani za nic nechat oddelat jsem tu mrchu vymenil. Nevim, jestli korejci mysleli, ze to auto nebude jezdit tak dlouho, aby ta zarovka mohla prasknout, ale to umisteni je hodne divoke. Moc dik za radu, sam bych na to neprisel. Priste uz to bude jednoduche, vystouchnu plastovy sroubek, ohnu podbeh a uz tam laduju rukuFitty píše:na parkovačku podběhem.. když se zjistí jak na to tak už je to brnkačka.... nad spz je ta samážárovka co v pakovačce tj. 12V 5W bezpaticová
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!