FM Transmitter
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
FM Transmitter
Přítelkyně si koupila tuto super věcičku. za 650,- přehrává i video avi a obrázky.
CO na to řikáte? když máte rádio bez mp3 a cd.
Odkaz: http://www.naitech.eu/product/transmitt ... n-166-143/
Nesí mám dnes v nemocnici tak sem to zkoušel na fotříkovim autě.
CO na to řikáte? když máte rádio bez mp3 a cd.
Odkaz: http://www.naitech.eu/product/transmitt ... n-166-143/
Nesí mám dnes v nemocnici tak sem to zkoušel na fotříkovim autě.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Re: FM Transmitter
Franto myslím, že parádní věcička:-)
Už jsem to taky někde viděl, ale nevěděl jsem přesně k čemu to je.
Dobrá vychytávka.
Už jsem to taky někde viděl, ale nevěděl jsem přesně k čemu to je.
Dobrá vychytávka.
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
To jo. taky se mi to libi. nastavis si frekvenci na radiu i na transmitru jakou chces a valíš. a krásně čistej a kvalitní zvuk. Koukal sem na pohádku co tam je nahraná
Výhoda je že to má 2gb vnitřní pamět a můžeš do toho prdnou ještě paměťovou kartu.
a za 600 nekupto
Výhoda je že to má 2gb vnitřní pamět a můžeš do toho prdnou ještě paměťovou kartu.
a za 600 nekupto
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, skutečně bych chtěl na tomto displeji čučet na film
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Víš co to je taková kravinka, ale dobráIvan píše:Ano, skutečně bych chtěl na tomto displeji čučet na film
jo jo šikovná hloupostost , a někomu se může hodit
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale na filmy se na tom dívat nebudeš (to už je se svým displejem lepší kdejaký mobil) a jinak to neumí nic navíc oproti standardnímu autorádiu, nebo se mýlím?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Kolegovi som to tiez kupil. Ked sme na stanici naladime vsetky auta na jeho frekvenciu. Dosah v pohode 30m.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Mladá si to koupila proto že má rádio jen na kazety. do tohodle si nacpeš mp3 a jedeš.
· MP3,MP4 ,AMW, WMA přehrávač.
· Prohlížeč obrázků a fotek.
· Přehrávač filmů.
Má megana a tam je tvarované rádio dle palubky, ovl pod volantem. Tak je lepší si kopit tohle za 600 nez rádio za 3000 a ktomu ona by přišla o to ovl. a rádio by vypadalo hnusně v té palubovce.
· MP3,MP4 ,AMW, WMA přehrávač.
· Prohlížeč obrázků a fotek.
· Přehrávač filmů.
Má megana a tam je tvarované rádio dle palubky, ovl pod volantem. Tak je lepší si kopit tohle za 600 nez rádio za 3000 a ktomu ona by přišla o to ovl. a rádio by vypadalo hnusně v té palubovce.
pre ludi co nevedia co je to spajkovacka alebo maju nove radio v zaruke bez audiovstupu je to idealna vec, cize ja by som si to v zivote nekupil
mimochodom volakedy som si kupil mp3 prehravac s plnofarebnym oled displejom 64x96 bodov. Sranda je ze sa na tom fakt na filmy ani kratke pozerat neda ale na taky videoklip celkom ano, pretoze tam nie je prvorady obraz
mimochodom volakedy som si kupil mp3 prehravac s plnofarebnym oled displejom 64x96 bodov. Sranda je ze sa na tom fakt na filmy ani kratke pozerat neda ale na taky videoklip celkom ano, pretoze tam nie je prvorady obraz