Parkovacie senzory

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
zlieva

Parkovacie senzory

Příspěvek od zlieva »

Zdravím
mám otázku ...chystám sa nainštalovať na auto parkovacie senzory, nemalo by to byť nejak zložité, akorát mám trochu obavy z umiestnenia pri ŠPZ, označeného na obrázku číslom 2. Nie sú tam v nárazníku umiestnené nejaké "prekážky", ktoré by bránili bezproblémovému umiestneniu čidla s káblikom ? Dá sa tade pretiahnúť káblik od čidla ? Na kraji, označenie číslom 1, by to malo byť v pohode, čo som pozeral, ale ten stred netuším a nerád by som navŕtal dieru do nárazníka a potom zistil, že tade to nepôjde... :roll: :roll: Nechce sa mo hľadať niekoho, kto by to spravil...vďaka za rady... :PP:
Park senzor.jpg
(190.66 KiB) Staženo 656 x
NEXIA Sedan 16V
Reklama

Topol

Re: Parkovacie senzory

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Já teda mám Kalose ale ono je to podobný. Mám to už dva roky a zvyk jsem si na to !!!
Jinak tady se můžeš podívat.Jakorát opravdu dodržet ty vzdálenosti.Hlavně výška ! I když se něco zachrání natočením.

Takže tady :https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=37&t=9370

Jak říkám zvyk jsem si a už bych bez toho nechtěl být už hlavně u obchoďáků !!Protože někteří lidi jsou horší než ovce a stačí do někoho jen strčit a radči nedomyslet !
Tak ať nám jezdí a nezlobí -i
Adro

Příspěvek od Adro »

su tam take rebra krizom krazom ale vrtaj v pohode, ked trafis rebro, vyrezes opatrne nozom (je to mäky plast) rozpravam o bode 1. zakladnu radaru som nalepil ku antene. Vidim ze si z Kosic, mozes prist pozriet moje na Jazero.
zlieva

Příspěvek od zlieva »

Tak cez víkend som si urobil konečne čas a tie senzory som si namontoval, išlo to celkom fajn aj bez demontáže zadného nárazníka. Všetko je vyskúšané provizórnym pripojením dvojlinky priamo z riadiacej jednotky na batériu a funguje to. Teraz by som potreboval poradiť, kde a ako to pripojiť. Pripojenie k cúvaciemu svetlu/žiarovke by nemal byť problem ako som pozeral, ale ako je najlepšie vyriešiť pripojenie ku kostre ? Nechcem zbytočne experimentovať, radšej sa poradím. Ďakujem.
NEXIA Sedan 16V
Tonik

Příspěvek od Tonik »

Ach jaj kostru si najdes kde chces to je najmenej,a napoj plusovy kabel na spiatockovu ziarovku .park pilot ma maly odber a auto to ani nespozna
zlieva

Příspěvek od zlieva »

Jasne, už to mám zapojené, vtedy som sa len chcel uistiť, kde to je najlepšie napojiť. Ale ešte musím nechať vymeniť spínač spiatočkového svetla, pretože nie vždy mi ho zapne. Doteraz mi to nevadilo ale teraz už hej...Akorát problém je ten, že mám klímu takže je tam málo miesta a ja sa tam nebudem asi vedieť dostať...
NEXIA Sedan 16V
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“