Vymena Rozvodov
Moderátor: Blue Lanos
Vymena Rozvodov
Zdravim vsetkych Lanos-akov ... Mam Daewoo Lanos 1.4 SE r.v. 2000 a dal som sa na vymenu rozvodov a zastavil som sa na jednej veci . Sruba remenice na klukovej hriadeli. Vedel by mi niekto poradit ako ju mam povolit ? Presiel som si niekolko prispevkov a aj som to skusil napr. Zaradit rychlost, zablokovat brzdy a skusal som ju povolit - nejde to ... Skusil som to aj zablokovat srubovakom pri remenici, ale tiez sa mi to nepodarilo. A tiez som aj nenasiel ziadny otvor na prevodovke, kde by sa mal dat zablokovat zotrvacnik. A chcel by som sa aj opytat ci ta sruba nema nahodou opacny zavit ? Ked to uz aj niekto robil, tak co vsetko ste k tomu pouzili ?... Vopred DIK
- Reklama
Re: Vymena Rozvodov
Ja som to síce nerobil, ale niekde tu je komplet servisný manuál pre aut.servisy v PDF-ku, síce po anglicky, ale mozno pomoze.
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
ahoj
doma se to dela blbe.
idealni je vzduchova pistol.
ja nasel dirku pod starterem tam je skvira pro sroubovak a tam jsem setrvak zablokoval a pak povolil.
zavit je normalni.
jde to.
ahoj
doma se to dela blbe.
idealni je vzduchova pistol.
ja nasel dirku pod starterem tam je skvira pro sroubovak a tam jsem setrvak zablokoval a pak povolil.
zavit je normalni.
jde to.
ahoj
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Na taketo "nepovolitelne" veci je fajn aj ten najlacnejsi povolovak/utahovak skrutiek na elektrinu. Vzduchovy skrutkovac bude urcite lepsi ale aj elektricky na 12V staci. Nie skrutkovac ale ta potvora co sa robehne a potom zaseknutim sa roztoci prudko svojim zotrvacnikom skrutku. Okrem 12mm skrutiek na taznom a capov(skrutiek) prednych silentblokov na espere som s tym povolil zatial vsetko. Tazne bohuzial flexa a capy isli ockovym klucom cez hydraulicky hever .