brzdy
Moderátor: Blue Lanos
brzdy
no..ja neviem ci to je problem alebo nie, ale ked brzdim prudsie tak sa mi rozsvieti vykricnik ako ked sa zatiahne rucna brzda. Ked v brzdeni troska povolim, vykricnik zhasne ale ked zas troska pritlacim tak sa zas rozsvieti. Ked stojim mozem brzdit silno ako chcem a nerozsvieti sa, iba ked brzdim za jazdy. Preco to moze robit?
- Reklama
Re: brzdy
Možná málo brzdovky v nádržce...
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
i pres to bych ji trosku dolil na max.
nic jineho tam neni maximalne je nekde prodreny kabel.
nic jineho tam neni maximalne je nekde prodreny kabel.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Me tohle delaly zadni valecky a zavzdusneni soustavy - zacalo to pak brzdit cim dal min a cim dal castej sviti. Nakonec to nebrzdilo vubec, valecky se vymenily a uz to je 3 roky a klep klep nic
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
a kde su tie zadne valceky? To je neikde v bubnoch?soooc píše:Me tohle delaly zadni valecky a zavzdusneni soustavy - zacalo to pak brzdit cim dal min a cim dal castej sviti. Nakonec to nebrzdilo vubec, valecky se vymenily a uz to je 3 roky a klep klep nic
u takovéto otázky mne napadá použít raděj servis brzdy jsou brzdyMACHINE píše:a kde su tie zadne valceky? To je neikde v bubnoch?soooc píše:Me tohle delaly zadni valecky a zavzdusneni soustavy - zacalo to pak brzdit cim dal min a cim dal castej sviti. Nakonec to nebrzdilo vubec, valecky se vymenily a uz to je 3 roky a klep klep nic
tiez mam ten pocitaumirek píše:u takovéto otázky mne napadá použít raděj servis brzdy jsou brzdyMACHINE píše:a kde su tie zadne valceky? To je neikde v bubnoch?soooc píše:Me tohle delaly zadni valecky a zavzdusneni soustavy - zacalo to pak brzdit cim dal min a cim dal castej sviti. Nakonec to nebrzdilo vubec, valecky se vymenily a uz to je 3 roky a klep klep nic
Dneska jse mě kousnul přední brzdový váleček-prachovka byla kaput,bordel šel na váleček a ten se odporoučel.Nemáte někdo zkušenost s nasazováním těch prašivých gumiček? Mě se ji tam nedaří dostat.Jaký je správný postup? Nasadit první prachovku a pak váleček nebo naopak?
Daewoo Tico 0.8 + Mazda Premacy 1.8 - supr auta!!!
To je dost neprijemna praca. Ja som vzdy nasadil najprv spodok prachovky do telesa brzdica, potom valecek a nakoniec vrch prachovky na valecek.
Mirin píše:Dneska jse mě kousnul přední brzdový váleček-prachovka byla kaput,bordel šel na váleček a ten se odporoučel.Nemáte někdo zkušenost s nasazováním těch prašivých gumiček? Mě se ji tam nedaří dostat.Jaký je správný postup? Nasadit první prachovku a pak váleček nebo naopak?