Centrál
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Centrál
Nazdar chlapy,
Potřeboval bych od vás zjistit kde na netu seženu Centrál s DO do 3dv. verze???
Hledal sem na netu a našel jsem jenom do Nubiry atd..
Předem vám děkuji
Potřeboval bych od vás zjistit kde na netu seženu Centrál s DO do 3dv. verze???
Hledal sem na netu a našel jsem jenom do Nubiry atd..
Předem vám děkuji
Daewoo Nexia 1.5i 8v
Simson S51...
Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném
Simson S51...
Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném
- Reklama
Re: Centrál
a o co ti jde?
jelikoz je naprosto stejny jako do 4 dveroveho tak je to jedno.
jen nenamontujes 2 motorky .na odemykani 5 dveri stejne potrebujes elektromagnet a na to musi byt prispusobeno i ovladani.
takze shanej dalku s rozsirenou funkci tedy 4 tlacitko.
my kupovali vsecky centraly ve firme elan.
jelikoz je naprosto stejny jako do 4 dveroveho tak je to jedno.
jen nenamontujes 2 motorky .na odemykani 5 dveri stejne potrebujes elektromagnet a na to musi byt prispusobeno i ovladani.
takze shanej dalku s rozsirenou funkci tedy 4 tlacitko.
my kupovali vsecky centraly ve firme elan.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Přesně tak a navíc,ten na 4dv,je levnější,než na 3dv. Já to vyřešil úplně stejně. Centrál na 4 dv a dva motorky nezapojené.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Zdar, potrebujem poradit.....kedze na nexii mam originalny central od vyroby tak planujem kupit nejaky lacny central jednoduchy ze ho aj sam dokazem zapojit s dialkovym ovladacom..No a nasiel som toto - Dialkove ovladanie - CZS01 na centralne uzamykanie-minusove impluzy.....Neviete co znamenaju tie minusove impluzy?Pojde mi to?? Inak balenie obsahuje toto : riadiacu jednotku, 2ks rozdielnych DO, kabelaz, LED Diodu, zarucny list a navod. Ak to budem montovat tak tu novu riadiacu iba prepojim s tu moju originalnu a naprogramujem ovladac a bude to ficat?? alebo je to zlozitejsie?servo motorceky nemenim pretoze su tam uz od autoalarmu jablotron ktory nefunguje a ostali tam v dverach tie servo motorceky nove od neho... dik
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
...Jablotron ti dodá i na třídvířko, nemusíš platit servomotorky navíc, prostě ti do dá v kompletu tak... a navíc neuznává jakoukoliv závadu na svém výrobku - prostě ti to vymění i po 6letech, dává 5let - mluvím, píši ze své zkušenosti i po 6letech mi vyměnili řídící jednotku bez mrknutí oka, šel jsem ji tam vlastně koupit ani sem si nebral záručák...
A tak se mějte fajn
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Jestli tam máš jen motorky ve dveřích a tohle dálkový, tak se dají zapojit asi takhle přes relé(další motorky budou paralelně k prvnímu). Ale při odemčení dveří klíčkem se Ti odemknou jen jedny dveře.Dark69 píše:Zdar, potrebujem poradit.....kedze na nexii mam originalny central od vyroby tak planujem kupit nejaky lacny central jednoduchy ze ho aj sam dokazem zapojit s dialkovym ovladacom..No a nasiel som toto - Dialkove ovladanie - CZS01 na centralne uzamykanie-minusove impluzy.....Neviete co znamenaju tie minusove impluzy?Pojde mi to?? Inak balenie obsahuje toto : riadiacu jednotku, 2ks rozdielnych DO, kabelaz, LED Diodu, zarucny list a navod. Ak to budem montovat tak tu novu riadiacu iba prepojim s tu moju originalnu a naprogramujem ovladac a bude to ficat?? alebo je to zlozitejsie?servo motorceky nemenim pretoze su tam uz od autoalarmu jablotron ktory nefunguje a ostali tam v dverach tie servo motorceky nove od neho... dik
- Přílohy
-
- centrál.jpg (19.65 KiB) Zobrazeno 1781 x
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Ja tam mam servo motorky od jablotronu..lenze problem je v tom ze riadiacu jednotku od neho som vyhodil pred rokom a neviem ako bola zapojena, pretoze bola nefunkcna,tak mechanici mi zapojili central povodny... a teraz mi central funguje klucikom povodny ten co je od vyroby na nexii a na ten central chcem urobit central na DO...treba mi len riadiacu jednotku,kabelaz a DO a neviem ako to zapojitblackjohn píše:Jestli tam máš jen motorky ve dveřích a tohle dálkový, tak se dají zapojit asi takhle přes relé(další motorky budou paralelně k prvnímu). Ale při odemčení dveří klíčkem se Ti odemknou jen jedny dveře.Dark69 píše:Zdar, potrebujem poradit.....kedze na nexii mam originalny central od vyroby tak planujem kupit nejaky lacny central jednoduchy ze ho aj sam dokazem zapojit s dialkovym ovladacom..No a nasiel som toto - Dialkove ovladanie - CZS01 na centralne uzamykanie-minusove impluzy.....Neviete co znamenaju tie minusove impluzy?Pojde mi to?? Inak balenie obsahuje toto : riadiacu jednotku, 2ks rozdielnych DO, kabelaz, LED Diodu, zarucny list a navod. Ak to budem montovat tak tu novu riadiacu iba prepojim s tu moju originalnu a naprogramujem ovladac a bude to ficat?? alebo je to zlozitejsie?servo motorceky nemenim pretoze su tam uz od autoalarmu jablotron ktory nefunguje a ostali tam v dverach tie servo motorceky nove od neho... dik
Tak to se připojí na dráty, které jdou od dveří řidiče(je tam spínač zamčeno-odemčeno) do jednotky centrálu.
Ale měl bys mít i motorek ve dveřích řidiče, myslím, že nějaké Nexie ho nemají. Máš u ovládání oken tlačítko LOCK-UNLOCK?
Ale měl bys mít i motorek ve dveřích řidiče, myslím, že nějaké Nexie ho nemají. Máš u ovládání oken tlačítko LOCK-UNLOCK?
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
U uni dálky za 700kč,mě opravdu netrápí,že mi zbydou 2 motorky. Za to u Jablotronu za 3000,by mě to asi s...o .
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
No na tom elektrickom paneli ovladania okien na soferovej strane mam tam jedno tlacitko nad gombikmy stahovania okien a je na nom to napisane, a ved ten gombik tam je na to ze ked ho stlacim Unlock tak sa nemozu ovladat okna v aute posadkou nie?alebo ma to tiez spolocne nieco s centralom? hmm ....a dvere ked som mal rozobrate tak bol tam zapojeny nejaky servomotorcek tak neviem terazblackjohn píše:Tak to se připojí na dráty, které jdou od dveří řidiče(je tam spínač zamčeno-odemčeno) do jednotky centrálu.
Naposledy upravil(a) Dark69 dne ned kvě 10, 2009 19:31, celkem upraveno 3 x.
Ono mne neostanu nijake servomotorky...ja ich vo dverach mam...ja len chcem kupit riadiacu jednotku,kabelaz a DO za 20 Eur to staci...a chcem to napojit na ten povodny central na klucik co mam...len neviem ako a ci to pojde vlastnePetr Soukup píše:U uni dálky za 700kč,mě opravdu netrápí,že mi zbydou 2 motorky. Za to u Jablotronu za 3000,by mě to asi s...o .
To tlačítko co říkáš je WINDOW LOCK, to nemá s centrálem nic společnýho. Na zamykání-odemykání je zvlášť tlačítko, alespoň na Esperu.
Ale jestli máš motorek v řidičových dveřích, tak by měla stačit jen ta jednotka na DO.
Od toho motorku v řidičových dveřích by měli jít 2 dráty do centrálu(asi hnědobílý a hnědočervený). Když jeden z nich připojíš na kostru, tak se odemkne a druhý zamkne.
Ale jestli máš motorek v řidičových dveřích, tak by měla stačit jen ta jednotka na DO.
Od toho motorku v řidičových dveřích by měli jít 2 dráty do centrálu(asi hnědobílý a hnědočervený). Když jeden z nich připojíš na kostru, tak se odemkne a druhý zamkne.
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
aha...takze mam tu novu riadiacu jednotku s DO pripojit na tie 2 kable od toho servomotorku v soferovych dverach?ja som z toho centralu vymlety..ak sa mi to podari urobit oslavujem Napisem to polopate: kupim si riadiacu jednotku s DO a kabelama...vsetky kable co pojdu z tej novej riadiacej jednotky kam ich mam napojit aby slo DO???potrapte sa so mnou ja to prvy krat riesimblackjohn píše:To tlačítko co říkáš je WINDOW LOCK, to nemá s centrálem nic společnýho. Na zamykání-odemykání je zvlášť tlačítko, alespoň na Esperu.
Teoreticky by to šlo dát k jednotce centrálu, napojíš jen plus, kostru, zamknutí a odemknutí a mělo by to chodit, teda jestli trefíš ty 2 dráty, ale to si snadno oměříš nebo vyzkoušíš připojit na kostru, jak jsem psal výše. A líp se to hledá, když máš schéma.
Já to dal u Espera nalevo pod palubku, protože jsem ještě připojoval otevírání kufru a blinkry.
A na to připojení použij něco takového: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 2d1d9b9b2b
Já to dal u Espera nalevo pod palubku, protože jsem ještě připojoval otevírání kufru a blinkry.
A na to připojení použij něco takového: http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 2d1d9b9b2b
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
...no Petře asi si trochu pleteš pojmy s dojmy, Jablotron s imobilizérem, s alarmem a přenosem zpráv ( narušení, otevření aj.... ) na mobil není až tak drahý, ale hlavně já jsem prezentoval jejich vztah k zákazníkovi a obhajubu své marky, tedy náš výrobek nemá chybu a za tím si stojíme i za cenu bezplatných výměn ( u mě to byla ŘJ a ta tuším stojí 2 800 Kč ) a to i po uplynutí 5ti leté záruky. Najdi mi dnes druhou takovou fy. a pak něco namítej...aneb dobrá marka něco stojí ( nevím ovšem kolik stojí u nich samotná dálka a jestli ji vůbec samostatně prodávají... )
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico