provoz na plyn mám problém
Moderátor: Blue Lanos
provoz na plyn mám problém
provoz na plyn mám problém během jízdy na plyn mi kontrolka na přepínači semtam bliká a ačkoli jsem nastaven na plyn je velká spotřeba i benzínu cca na nádrž plynu 60l je spotřeba asi 10l benzínu kde hledat chybu .
Marabu
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
- Reklama
Re: provoz na plyn mám problém
A jaký tam máš systém? Já mám BRC AT90E - E - 100KW - SE a zatím bez problémů. Toroidní nádrž 53 litrů.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
pokud máš auto dovezené z holanska nebo francie takti doporučuji výměnu za brc ja to tak udělal ,staloto 2600zl.
1,6 lpg brc zlatá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš tam sekvenc a je rozladený čiže je nutné ho nasatviť,vetšinou je problém s tlakom preto ťa to hádže do benzinu.Neviem aký tam máš typ ale pokud Holandana tak v CZ sa nachádzajú firmy ktoré to montujú,takže až taký problém by to nemal byť.jo k tomu tlaku vetšinou je zanesený filter plynového média teda nie ten kde ide plyn z nádrže ale ten čo je pri vstrekoch
pánové díky skusím to něchat někde skontrolovat
Marabu
ahoj stale si nenapsal jaky systém toho plynu maš,pokud toje KOLTEC tak jsem ho z auta vymontovál.Dělalo to samé a jediný servis je vProstějově. POkud ma někdo zajem o ten koltec, tak se toho réd zbavím,nádrž je platná do 2012.Jsem z ORLOVÉ.marabu68 píše:pánové díky skusím to něchat někde skontrolovat
super z orlové jo já také tak to se můžem sejít a můžeš se na to podívat jestli je to ono
Marabu
jestli ti to vyhovuje tak zítra u billy v 16 hodin.marabu68 píše:super z orlové jo já také tak to se můžem sejít a můžeš se na to podívat jestli je to ono