Hudba tacuma

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
megajvr

Hudba tacuma

Příspěvek od megajvr »

Dotaz: jste spokojeni s audio aparaturou ve vašem voze? Jaký typ rádia máte, popřípadě jak silné repro? A co posloucháte nejraději (samozřejmě kromě vaší polovičky). :o)
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Reklama

megajvr

Re: Hudba tacuma

Příspěvek od megajvr »

Já mám staré rádio CLARION s CD, ale hraje docela slušně :) Jinak podle mě repro v autě není zas až tak špatné :D Samozřejmě že najdu plno oponentů kteří nedají dopustit na nejnovější audio techniku, zesilovače, subvofry atd, atd. Jedině co mi trochu vadí je vzdálenost rádia od řidiče :? (ideální by bylo ovládání na volantu) :lol:
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
megajvr

Příspěvek od megajvr »

Sice to nepatří do tématu, ale když si pročítám FÓRUM tak Tacuma je auto absolutně bez závad nebo už neexistuje :? Nemůžu si pomoct :((
rudla

Příspěvek od rudla »

Máš pravdu, skutečně bez závad.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
megajvr

Příspěvek od megajvr »

Holt kvalitní stroje :lol: :lol: :lol:
rudla

Příspěvek od rudla »

Prý už TACUMY přestali vyrábět. Je to velká škoda - takové spolehlivé auto.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
megajvr

Příspěvek od megajvr »

Pravděpodobně asi ano, protože loni napodzim zmizela nabídka pro Tacumy z oficiálních stránek CHEVROLET :(
Takže můžeš narazit max. na model 2008 :( Sice Chevy už testuje nějaký model MPV, ale kdo ví co z toho bude :?
brezinapavel

Příspěvek od brezinapavel »

megajvr píše:Sice to nepatří do tématu, ale když si pročítám FÓRUM tak Tacuma je auto absolutně bez závad nebo už neexistuje :? Nemůžu si pomoct :((
Máš pravdu. Na Tacumu nedám dopustit. Snad jen na už zmiňované nedostatky. Netopí. Vyměnil jsem pylové filtry a nepoznám že by se zlepšilo. Auto je z Itálie a tam je asi stále teplo. Nesvítí. Koupím žárovky s +60% větší svítivostí 250,-kč kus a uvidíme snad lépe. Ještě jedna taková zavadička. V zadu v autě mě stále něco klepe ( i když mám prázdný kufr). Tři různy mechanici měli auto na zvedáku a na nic jsme nepřišli co by to mohlo klepat. Píští pátek pojedem TACUMĚ ukázat Francii, tak nás tam snad nenechá. Ještě něco k tématu o hudbě. Mám originál rádio Daewoo, v autě byl měnič na 6CD, ale poškozený sehnal jsem na 10 CD, musel jsem trochu upravit kabel (byl krátký) a jsem s muzikou spokojený. A to ovládání na volantu mám. :lol: :lol: :lol:
Tacuma 2.0 LPG
dod

Příspěvek od dod »

to sa ti klepu nohy (pred cestou ) ;) . ja mam philips (tak som to kupil ) a som zatial spokojny . a inac keby som to chcel vymenit , aky je tam konektor ? nepozeral som
ja mam stastie moje hreje
Chevrolet Orlando LT+, 1,8B
brezinapavel

Příspěvek od brezinapavel »

dod píše:to sa ti klepu nohy (pred cestou ) ;) . ja mam philips (tak som to kupil ) a som zatial spokojny . a inac keby som to chcel vymenit , aky je tam konektor ? nepozeral som
ja mam stastie moje hreje
Já tam mám konektory DIN 8 Pinů.
Tacuma 2.0 LPG
megajvr

Příspěvek od megajvr »

Ahoj Pavlíku :D To ovládání na volantu ti fakt závidím (slepá závist) :lol: :lol: :lol: Co se týká topení, auto mám taky z itálie, netopí sice jako Š. Fabia , ale zatím spokojenost. Musíš mít ventilátor v mrazech na 3! Spíš zakopaný pes bude někde jinde. A myslím že to bude špatnou konstrukcí chladícího okruhu 2litrového motoru :oops: To klepání může způsobovat gumové uložení zad. stabilizátoru. Ty dvě gumky nic nevydrží-potom to pořád klepe -P
Jo a napiš jak bylo u frantíků, přeji ti příjemnou a pohodovou cestu :lol:
Odpovědět

Zpět na „TACUMA/REZZO“