Tempomat do Nubiry
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Tempomat do Nubiry
Nevíte někdo jestli jde dodělat tempomat do Nubiry 1.6 ? Docela by se mi hodil. Někde jsem viděl možnost si ho nechat dodělat ale bylo to asi za 30 tisíc, přitom do škodofky se dá dodělat řádově do 5 tisíc.
- Reklama
Jestli myslíš cihlu na plyn tak tu můžu sehnat levněji jinak třeba v Leganze je tempomat často ale většinou nefunguje domontovat mylíš když si objednáváš nové auto tak kolik připlácíš ? to je totiž o něčem jiném než když ho chceš dodělat do existujícího auta třeba taková klima příplatek je kolem 30 000 ale profesionální domontování za použití originál dílů vyjde asi na 100 000 a firmy co to dělaj z univerzálních dílů si řeknou 40 000 . Jestli je za 5 000 domontovanej tak si myslím není problém ho domontovat do jakéhokoliv auta je to jen motorek kterej tahá za lanko plynu a sleduje kolik to auto jede
Tempomat do Nubiry
To právě myslim. Další nový si zatim kupovat nehodlam. Vim že de jenom o páčku a elektronický udělátko. Jestli jde o motůrek co tahá za lanko plynu bych moc neřek. Do škodofky by to pro mně nebyl problém, mam ke všem dílum přístup jenže tady... Proto jsem se ptal jestli někado nemá nějakej ten univerzální návod.
Aha tak to je daewoo sto let za vopicema. je běžný že ty údaje vyhodnotí ŘJ a podle druhý ŘJ od tempomatu nastavuje parametry vstřiku paliva takže se to celý řídí elektronicky. Možná nemá Leganza elektronickej plyn ale pochybuju že ho má nějaký Daewoo i dneska protože lanko vede až k hlavě motoru.
Takže si asi fakt udělam nějakej klacek s drážkama a budu ho zapírat mezi plyn a palubku
Takže si asi fakt udělam nějakej klacek s drážkama a budu ho zapírat mezi plyn a palubku