Ako dvihnut zadok koli elektronom...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Stavitelne perovanie? Cena je ale ... Podlozenim pruzin odrovnas tlmice a asi by to vypadalo hrozne. Dat tam aspon tvrdsie pruziny, ale to sa aj tak moze stat, ze ti to chyti. Niekto to tu rozsiril (vytiahol falc) tusim ze z plechmi zo skodovky, ale to je tiez drahsie (diely, praca, lak atd.). Najlacnejsie ma napada tam do pruzin vlozit tie gumy (su original vytvaruvane aby pasovali medzi zavity). Ale aj tak si myslim, ze to je prehnane. Bude ti to plavat. A na "zadku" zalezi viac ako na "predku", co si mnohi ani neuvedomuju
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Zdvihnutí zadku
y smrt_mravcom, podívej se na http://www.elektrony.cz/ kde je konfigurátorkol podle konkrétních aut (musíš v něm zadat i položku "bez úprav blatníků"). Pokud nechceš kupovat nové a zadek vednout je nožnost podložit pružiny. Já jsem tak zdvihal zadek MB W123 podložkou z dopravního pásu tloušťky 1 cm a bylo to OK několik let. Jinak ne pro zvednutí ale proti přílišnému propérování byla oblíbená finta u Dacií při cestě na dovolenou (v kufru konzervy, brambory atd.) s celou rodinou vyplnění pružin tenisákama(tlumiče musí být mimo prožinu)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jen si kup kola s jiným ET, popř lehce ohni lemy u blatníků a máš pokoj. Jakékoli dorazy neb tvrdší pružiny problém neřeší.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Já som OPLA zdvihol podložkami o 5 cm ale musel som upraviť aj držiak na tlmiče čo je na náprave lebo potom mi búchali takže predok išel o 4 cm a zadok o 5 cm no a v predu som musel predlžiť skrutky a tak isto dať hore podložky no a falce boli zalisované takže kola čumeli von To to boli zimné a letné boli ješte viac vonku