Gombíky

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
boy

Gombíky

Příspěvek od boy »

Zdravím všetkých chcel by som sa spýať či mi niekto nevie poradiť, prestali mi fungovať gombíky jeden na odmrazovanie zadného skla a druhý na vnútorný vzduch, na klimatizáciu našťastie funguje.
Nubira 1,6 SX červená,predtým Nexia 1,5 GLE tm.zelená
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Řekl bych, že je nějaký špatný kontakt nebo se na knoflících něco ulomilo. Zkus rozdělat tu část palubovky a mrkni na to ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Pepino_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino_99 »

musel jsem,vytáhnout celou tu skříňku ovládání.Drží na čtyřech šroubech, zezadu odpujit konektory, opatrně vytáhnout hadičky od potlaku (je to na takový gumový přírubě a držej to dvě západky), a odpojit lanko od topení. Doma na stole jsem to rozebral a celej problém byl ve studených spojích mezi plošnými deskami, asi vyviklaný od konektoru, takže proletovat propojení desek.

spínače

Příspěvek od lemon1 »

Ahoj nedávno jsem měl tuhletu část rozebranou protože mi odešlo podsvícení...musíš vycvaknout ten černý rámeček co lemuje rádio , držák na kelímky a ovladače ventilítoru , pak se dostanes na 4 šroubky co drží tzen panel s ovladači, povatáhni ho odpoj konektory a lanko od nastavení smeru ventilatoru , pak to cele vyjmi rozeber a opatrne otevri...bacha at neztratis nejakou soucastku , jsou tam nejaké pruzinky , dobre si poznac kam ktera patri dole jsou tri spinace , kazdy má svou LED dioidu a pružinku , zkontroluj jestli jsou pruzinky o.k , kontakty prostrikej a zase dukladne sloz , napoj konektory a bez montaze zkus...melo by to fungovat , jestli Ti neodesly ty spinace , ale nemely by...
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“