Zavareny dvere na nexii hatchback
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Zavareny dvere na nexii hatchback
no tak nevim, ale me se to nelibi
Je to z nexia PL srazu, ktery meli kolegove tento vikend.
Je to z nexia PL srazu, ktery meli kolegove tento vikend.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Blue Lanos
Jo presne taku uchylnost by som nikdy nerobil Vypada to hrozne a nehovoriac o prakticnosti
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Na jinych autech se mi to libi, treba na felacii
ale na nexii to nevypada pekne, protoze ma moc velkou plochu a tak nejak je to takove hole
ale na nexii to nevypada pekne, protoze ma moc velkou plochu a tak nejak je to takove hole
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Podla mna to vyzera super.Ale fakt co sa tyka prakticnosi je to dost na ....Ale ked tu karu chceme mat peknu tak sa vykasleme na prakticnost hlavne nech to dobre vyzera8).Keby malo byt po mojom tak by som strhol aj vsetky tie hrozne pochromovane listy na ktorych ten chrom len popraska a odpadne a zahladil to.Vtedy by to vyzeralo dokonale ale to by som musel prestriekat tristvrtinu auta.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Když zahladíš hatchback, tak stačí dát nárazník ze sedanu a je vyřešeno osvětlení SPZ. Jinak mně se to taky nelíbí, vypadá to stejně blbě jako na Kadettovi - malý světla a moc velká holá plocha.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project