Nastavení předních světlometů
Moderátor: Blue Lanos
-
Nastavení předních světlometů
Ahoj potřeboval bych poradit jakým způsobem se seřizují přední světlomety u matize. Když jsem byl na STK, tak je chtěl ten technik trochu naštelovat otáčel s tím zubatým kolečkem co je vydět ze shora světlometů a jenom se ozval zvuk motůrku a nic se nehlo. Může mi někdo poradit jak na to?
- Reklama
Jsou tam zvrchu dvě místa , kam se zasune silnější křížový šroubovák ( je tam v tom šedém plastu šipkami označen směr pohybu ). Seřízení výšky se vpodstatě řeší tím ozubeným kolem , pomocí šroubováku zvrchu , motorek s tím hýbe , ale doladit to lze , druhé seřízení - stranové je už bez vlivu servomotorku .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
Jo díky kouknu se a nějak to doladím, ale je mi divný, že s tím ten technik točil, ale nikam se to světlo nehloTomáš píše:Jsou tam zvrchu dvě místa , kam se zasune silnější křížový šroubovák ( je tam v tom šedém plastu šipkami označen směr pohybu ). Seřízení výšky se vpodstatě řeší tím ozubeným kolem , pomocí šroubováku zvrchu , motorek s tím hýbe , ale doladit to lze , druhé seřízení - stranové je už bez vlivu servomotorku .