ad 1.: rano, ale aj v priebehu dna mi motor pri studenom starte poprdkava aj v lete aj v zime), ak ho necham na mieste tak cca 2-4 minuty potom sa to vsetko ukludni a us ide pekne
ad 2.: niekedy sa mi stane ze pri brzdeni mi prudko padnu otacky, kde by mohla byt pricina?
vopred dakujem za vase odpovede a pomoc
pri studenom starte mi motor poprdkava
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
pri studenom starte mi motor poprdkava
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Reklama
Může to být výfukem (to prdlání) on se netěsný výfuk projeví vždy víc při studeném motoru (jde tam víc paliva = větší tlak výf. plynů). Po ohřátí už to žere míň. Zkoukni vlnovec výfuku, tam může být problém.
S tím brzděním nevím, jestli není něco s posilovačem, a tím že bere podtlak, má motor potíže se s tím vyrovnat, ale tohle fakt jen střílím od boku..... Třeba se ozve JRD a uvede mou úvahu na správnou míru
S tím brzděním nevím, jestli není něco s posilovačem, a tím že bere podtlak, má motor potíže se s tím vyrovnat, ale tohle fakt jen střílím od boku..... Třeba se ozve JRD a uvede mou úvahu na správnou míru
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Diky Richard skusim sa na to pozret len mi nejde do hlavy preco ked by bol problem s vyfukom by sa to prenasalo na otacky, sry ale mozno som lama este je to len moje prve auto a mam ho rok, predtym som mal zavodne firemne
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tiež mám s tým "poprdkávaním" skusenosť že buď tesnenie na výfukovom kolene,alebo labutia pieseň výfuku - začiatok jeho konca,nejaké mikrotrhliny
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-