zdárek spoluobčané..
.. tak už som asi skončil s úpravami a pokusmi na mojom espere, na motore.. (asi) kým nezoženiem calibru turbo
.. po nahodení hlavy z 18E a následného nedoladenia som sa rozhodol ju demontovať a uložiť ju na večné časy k ľadu ..
.. vrátil som sa k pôvodnej hlave.. ALE.. keďže som to už mal rozobraté TAK..
1, hodil som tam vačku z 1,8-ky
2, hlavu som dal po dlhotrvajúcom prehováraní JRDčkovi znížiť.. výsledok -0,8mm.. vďaka Ti
3, keďže to bolo všetko demontované, tak som to už dal všetko vypieskovať a nastriekal som to striebrenkou, povymieňal som komplet tesnenia, sviečky,.. atď..
4, sanie som upravil, hodil som ho až pod blatník.. viď foto
.. v skratke úpravy toď na motore vykonané - hlava -0,8mm, vačka z 1,8l, nové sanie, komplet nový výfuk ( zvody, rezonator a jeden tlmič (bez kat) )
toď vsio a koniec úpravam na motore.. nemá to význam, veľa sa z toho nedá vyždímať.. berem to ako relax po víkendoch
ale ak sa dostanem k spomínanej calibre TAK potom... juchuuuuu
adios
znížená hlava
po vypieskovaní
ostriebrenkované
sanie
montáž
komplet zložený
zníženie hlavy, striekanie atd...
Moderátor: Blue Lanos
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
zníženie hlavy, striekanie atd...
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto som nemal vidiet...
Krasna praca a zavidim tie zrucnosti...
Krasna praca a zavidim tie zrucnosti...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo