Zravím Vás!!,
Mám takový dlouhodobýproblém s pásy (od doby, co jsem si auto koupil)
Rozhodl jsem se to nyní řešit, a proto Vás žádám o radu. Problém je v tom, že se mi nějak nechtějí vracet pásy ve předu. Jde to strašně pomalu a to jen v pozici, kdy je ta plastová objímka ve svislé poloze- potom se trochu navíjí, ale jen trochu. Nevíte co s tím?
A druhý problém je v pístech na kufru, protože se otevírají strašně ztuha až jsem si skoro vylomil ten úchyt (hodně nwxií ho má už vylomený). Nevíte, co s tím??
Nevrací se mi pásy/ kufr jde z tuha
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- milda.igi
- Kontaktovat uživatele:
Nevrací se mi pásy/ kufr jde z tuha
Daewoo Nexia 1.5 Hatchback
Barva: Žlutá, r.v. 1998
Barva: Žlutá, r.v. 1998
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
pasy - unavene "hodinove" pruziny. Jedine vymenit. Da sa na to zvyknut. Ja uz automaticky po odopnuti pasu "podavam" pas rukou, az pokial sa cely nenavinie.
pasy - unavene "hodinove" pruziny. Jedine vymenit. Da sa na to zvyknut. Ja uz automaticky po odopnuti pasu "podavam" pas rukou, az pokial sa cely nenavinie.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Re: Nevrací se mi pásy/ kufr jde z tuha
Treba rozobrať a vyčistiť tech.benzinom alebo nejakým čističom a premazať olejom.milda.igi píše:Zravím Vás!!,
Mám takový dlouhodobýproblém s pásy (od doby, co jsem si auto koupil)
Rozhodl jsem se to nyní řešit, a proto Vás žádám o radu. Problém je v tom, že se mi nějak nechtějí vracet pásy ve předu. Jde to strašně pomalu a to jen v pozici, kdy je ta plastová objímka ve svislé poloze- potom se trochu navíjí, ale jen trochu. Nevíte co s tím?
A druhý problém je v pístech na kufru, protože se otevírají strašně ztuha až jsem si skoro vylomil ten úchyt (hodně nwxií ho má už vylomený). Nevíte, co s tím??