Problem s krytom na otvorenie nadrze

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Neviem,ako je prsne mechanizmus otvárania nádrže na Esperách,ale na MATIZe,Ticu, a GETZe,je lankovodom z miesta vodiča a stane sa,že keď sa pútko od vička nádrže zamotá pri zatváraní pod západku uzáveru,lannovod aj uvoľní zámok,ale dvierka sa neotvoria.Vtedy musí niekto súčasne držať tiahlo otvárania v polohe "otvor" a zvonka potom ide otvoriť viečko.Ak nemáme nikoho nablízku,po,ôžeme si napr.škrabkou na okno,ktorú podložíme pod páčku tiahla otvorenia,aby sme ju tak fixovali v otvorenej (hornej) polohe,než otvoríme dvierka zvonku.Osobne sa mi to párkrát stalo,ale ak je to viečko naozaj vandalmi prilepené,to je horšie.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

stefan

Příspěvek od stefan »

Cez nalievacie hrdlo ti to asi neukradol - má vnútri sitko.
Veko hrdla je zamykané elektricky spolu s centrálom.
Keď máš zamknuté dvere, máš zamknuté aj veko od
nádrže. K el. zámku sa dostaneš cez kufor a pravé polstrovanie.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

Podľa mňa mal určite zamknuté aftoooo :D
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
janodvt

Příspěvek od janodvt »

frankensheep píše:ja mám zase úplne opačný problém. Dvierka nádrže sa neuzamknú, aj keď je zamknuté auto :?
to nie je problem aj ja som to mal.... uz neviem na pravo alebo na lavo je taky cudlik, nastriekaj tam WD alebo iny olej trocha pretri a vycisti a on sa rozbeha...
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
vladimir fodor

Příspěvek od vladimir fodor »

Nepises ci sa ti nakoniec podarila nadrz otvorit,sem tam sa to stane,v mojom pripade stacilo znovu zamknut aodomknut a slo otvorit,potom som to doma namazal silikonovim olejom a bol zase dlho pokoj.Co sa tyka palivomeru tak ten sa sem tam tvari ako podvodnik co oklame aj najlepsieho kamarata.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“