Nevite nekdo o nejake skole jizdy v terenu?

Krásné SUV od Chevroletu

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

16 rokov u hraničnej polícii mi dalo celkom dobrú školu do terénu :lol:
prejazdil som starú NIVU potom UAZ, novu NIVU . Land Rover a nejake osobaky
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Reklama

pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

V Praze u Malešické spalovny je Hummer centrum, třeba by tě tam pustili. Jsou to hromady zeminy, na kterých taky natáčejí Autosalon, když testují nějaký teréňák. Moje největší zkušenost s terénem je jízda po louce :D :D
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

Bullmastif jelikož si trochu moooc daleko tak to fakt neviem poradiť ale keby niekton z SK tak to by šlo aj gratis nejaký jemný terén v okolí Silice. Najdete to na Google je tam pekná trasa popri plynovodu :lol: že Pehačku
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

I s osobakem se da jezdit terenem...ja minuly rok na dovolene jezdil Legou kazdy den lesem...a nikoly po nejaky ceste ale hezky pres koreny atd...proste uplny sileny pristup k chate...ale nedalo se jinak...problem byl kdyz bylo mokro ale i tak jsem se vyskrabal...Ja jsme tedy v Captive nikdy nejel takze nevim jak si radi s terenem ale kdyz jsem videl nejaky videa na netu tak nic moc...je to spis tak na polni cestu nebo na louku nez na bahno atd... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

Dotaz k tématu - našel jsi nějaký ten pseudoterén? Osobně bych chtěl udělat malé setkání Captiv v zimě ( někde je tu téma ), ale zatím nevím kam to nasměrovat. Rád bych to taky někde vyzkoušel a vyblbnul se. :D
Odpovědět

Zpět na „CAPTIVA“