Rapid 136 MPI

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Rapid 136 MPI

Příspěvek od JRD McLAREN »

Lidicky kdo bol na zraze...mozno videl motor co som robil kamaradovi..
ale uz si nepamatam, ze do tam frflal ..ze "to okolo neham spinavee..ci staree ci co..

tutok je par fotek..

http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php?t=74345

http://195.168.25.155/dohc/Mino/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Mekáčku si frája proste tvoja robotra je dačo neuveritelné a tvoje výtvory sú vhodné do vytrýny aby sa nezašpinili já osobne mať motor od teba tak ho leštím a kapotu by som dal priesvitnú :D :D :D Len tak dalej -i -i -i
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Teda JRD..to je paráda....nádherný auto a luxusní motor ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to JRD McLaren " perfecto " primisima, aneb jak " málo " stačí upravit z původního desingu a výsledek ( pozor práce a zpracování...to dalo hodně " roboty " ...) - na jedna - jenom bych se trochu obával být bez nárazníků při dnešní " ohleduplnosti " při parkování taky řidičů...inu máš právem přízvisko McLaren...Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hrozně se mi líbí ten decentní styling....jak se říká "méně je někdy více"...je sice škoda, že je to pořád "papírový" auto, takže při bouračce je člověk mrtvej, ale vypadá krásně a ten naleštěnej motor je paráda...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš nesmíš furt hodnotit jenom podle " hvězdiček " voni ani ty naše " káry " nemají potřebný počet hvězdiček, nexia vůbec neabsolvovala crasch test a slabý plechy naokonec váha 927kg, taky něco napovídá...ale má docela silné výztuhy ve dveřích ( trubky )...no nicméně řada 100 - 130, velmi dobře absorbovala svou přídí čelní nárazy...deformovala se a tím spotřebovala kinetickou energii - za předpokladu, že to nebyla " hnilička "...nakonec hodnotili jsme desing a opravdu méně je někdy více...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Milane, já nehodnotím podle hvězdiček, já hodnotím podle vlastní zkušenosti :lol: Se svou 120kou, jsem měl ve 40 km/h kamenej sloupek v půlce kufru a přeraženou nápravu.... ;)
ppp

Příspěvek od ppp »

ten predok mi pripomina jedneho rapida, majitel sa tiez volal milan, len si neviem spomenut na prezyvku
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš není nad vlastní zkušenost, nicméně kamenný sloupek je dosti pevný...ale jinak se nepřu dodo byl obrázek doby...a útlaku ruska a RVHP jím ovládané..., viz Š 720 ve verzích 1 300 a 1 500 v 70 letech, nikdy se nedostala do výroby, taky by to nebyl zázrak, ale byl by konkurence schopný ve své době, prostě mohli jsme být někde jinde, nebýt bratra na věčnost a prý nikdy jinak...jinak dodo se dalo opravit za barákem a nakonec to bylo " vděčné " auto i se svými nedostatky pro nás...

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“