signal na rozsvicene světla

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
sudzin

signal na rozsvicene světla

Příspěvek od sudzin »

Ahoj.Chtěl sem se zeptat kde može byt přičina když necham rožle světla a otevřu dveře tak mě neupozorni zvukovy signal abych je zhasl,dřiv mě to upozornovalo ale ted ne,nemože byt někde nějaka pojistka špatna nebo něco takoveho?mam v autě autoalarm C-320 akcent tak jestli to nemože byt aj v tom nějaka chyba ale zamykani mě funguje v pořadku.Dik za odpovědi
Reklama

blackjohn

Příspěvek od blackjohn »

Rozsvítí se Ti kontrolka otevřených dveří, když otevřeš dveře u řidiče? Jestli ne a u jiných dveří ano, tak je to dveřním kontaktem. A při nezapnutých pásech Ti gong funguje?
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
sudzin

Příspěvek od sudzin »

blackjohn píše:Rozsvítí se Ti kontrolka otevřených dveří, když otevřeš dveře u řidiče? Jestli ne a u jiných dveří ano, tak je to dveřním kontaktem. A při nezapnutých pásech Ti gong funguje?
tak sem se dival a kontrolka otevřenych dveři se nerožne když sou otevřeny dveře u řidiče.Takže to bude nejspiš tym dveřnim kontaktem?A jak to možu zpravit?dik
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

sudzin píše:
blackjohn píše:Rozsvítí se Ti kontrolka otevřených dveří, když otevřeš dveře u řidiče? Jestli ne a u jiných dveří ano, tak je to dveřním kontaktem. A při nezapnutých pásech Ti gong funguje?
tak sem se dival a kontrolka otevřenych dveři se nerožne když sou otevřeny dveře u řidiče.Takže to bude nejspiš tym dveřnim kontaktem?A jak to možu zpravit?dik
Tak je tam krizovej sroubek tusim, tak to zkus rozdelat ten kontakt a uvidis co dal, musis zkouset :D me se to stalo na berlingu a co pomohlo, tak parkat prstem zamacknout a rychle pustit a tak asi 3x a uz to fungovalo normalne :) spatnej kontakt
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

OT k tematu, ale - 2krowman : osvetleni SPZtky mas oranzovy zarovky ? taky jsem je tam nedavno nacpal... nejaky zkusenosti z cernejma muzickama ? :lol: mam docela bobky, aby me za to nesejmuli....
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

n3oklan píše:OT k tematu, ale - 2krowman : osvetleni SPZtky mas oranzovy zarovky ? taky jsem je tam nedavno nacpal... nejaky zkusenosti z cernejma muzickama ? :lol: mam docela bobky, aby me za to nesejmuli....
:D jasny, mam to oranzovy.. no u me je to docela v pohode, pac to a auto je cerveny a ono se to tak jaksi divne odrazi, takze ta oranzova moc nevynikne, ale jestli mas nejakou svetlou barvu svyho lanosa, tak nevim no :) zkus nafotit :) spis premyslim o LEDkach (bila) s patici R10 to by pak byla krasne osvetlena spzka... ;)
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

krowman píše: :D jasny, mam to oranzovy.. no u me je to docela v pohode, pac to a auto je cerveny a ono se to tak jaksi divne odrazi, takze ta oranzova moc nevynikne, ale jestli mas nejakou svetlou barvu svyho lanosa, tak nevim no :) zkus nafotit :) spis premyslim o LEDkach (bila) s patici R10 to by pak byla krasne osvetlena spzka... ;)
zelenou metlu a v noci to docela shajni :lol: prece jen jsou to 5W zarovicky :)
vono kdyz to vezmu kolem a kolem, snad je i jedno, jakou barvu osviceni ma, hlavne ze je to citelny :D ale ty LEDky taky nejsou spatnej napad, asi se zkusim poptat v AutoKelly - mistni kluci jsou sikovni :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já mám vzadu ledky (imitácia xenonu) a je to paráda :lol: :lol: :lol:
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

n3oklan píše:
krowman píše: :D jasny, mam to oranzovy.. no u me je to docela v pohode, pac to a auto je cerveny a ono se to tak jaksi divne odrazi, takze ta oranzova moc nevynikne, ale jestli mas nejakou svetlou barvu svyho lanosa, tak nevim no :) zkus nafotit :) spis premyslim o LEDkach (bila) s patici R10 to by pak byla krasne osvetlena spzka... ;)
zelenou metlu a v noci to docela shajni :lol: prece jen jsou to 5W zarovicky :)
vono kdyz to vezmu kolem a kolem, snad je i jedno, jakou barvu osviceni ma, hlavne ze je to citelny :D ale ty LEDky taky nejsou spatnej napad, asi se zkusim poptat v AutoKelly - mistni kluci jsou sikovni :lol:
zjisti vsechno co se zjistit da :lol: :D ale jako me ty LEDky docela lakaji :)
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

-peha- píše:Já mám vzadu ledky (imitácia xenonu) a je to paráda :lol: :lol: :lol:
A to jako fakt? Jako normalne s patici R10 nebo si to cely prekuchal? Cena? Foto? :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“