Hadzanie volantom
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Hadzanie volantom
Zdravim Vas.
Mam doz Vazni problem, ked brzdim hlavne z vysich rychlosti tak mi hadze volantom, Uz som presiel forum a asi to budu tie nestastne kotuce. Len sa chcem spytat ako na to pridem ze su to vazne oni? Ked dam dole koleso tak Vydno ta prvy pohlad? nemouzu byt len zavzdusnene brzdy? Predcahzajuci majitel menil , zadne brzdova oblozenie.
Diki Hugo
Mam doz Vazni problem, ked brzdim hlavne z vysich rychlosti tak mi hadze volantom, Uz som presiel forum a asi to budu tie nestastne kotuce. Len sa chcem spytat ako na to pridem ze su to vazne oni? Ked dam dole koleso tak Vydno ta prvy pohlad? nemouzu byt len zavzdusnene brzdy? Predcahzajuci majitel menil , zadne brzdova oblozenie.
Diki Hugo
- Reklama
Jednoznacne su skrutene predne kotuce uz...a najviac sa to prejavuje pri brzdeni pri vyssej rychlosti...volnym okom sa to tazsie zistuje ale niekedy to aj vidno..vymen predne kotuce a mas pokoj...mal som to iste....a zavzdusnene nebude nic...zadne oblozenie s tym nema nic spolocne..aj keby boli brzdy zavzdusnene tak to nema vplyv na hadzanie volantom pri brzdeni akurat by to nerovnomerne alebo slabo brzdilo
tak to isto ze nekupuj !!! su to take polske sracky kotuce ze az ... v pohode kotuce kupis okolo 1000 sk za kus....tak nesetri a kup lebo sa ti to nevyplati potom vlastna skusenost..ale rob ako chces.. nauc sa na vlastnej chybe tak sa majHugobosss píše:Ja som sa bol pytat, tak najlacnejsie stoja asi okolo 650Sk, vraj su nejake polske, tak neviem ci sa to oplati kupit, asi to skusim.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Dark ma pravdu. Tie lacne budu v prd... po par pribrzdeniach. Tie moje odisli v beznej mestkej premavke a nedokazem si predstavit take nudzove brzdenie napr. na dialnici. Urcite po prvom takom brzdeni by uz boli skrutene. Je este moznost ich dat stocit, ale to tiez stoji oklo 200 korun. Snad tie drahsie su kvalitnejsie a nieco vydrzia.
nexia
...to kotouče jsem měnil jednou v 75 tis. a koupil jsem WOLF neoriginál ( s vnitřním chlazením ) v Krči za 420 Kč / ks - brzdové destičky LUCAS a bubny + pakny + prasátka ) jsem bez problému, teď jsem měnil kapalinu a dělal kontrolu bez závad...vlastně jenom skoro - vzadu mi línalo prasátko ( SIMCO neoriginál 220 Kč / ks, originál stojí 660 Kč / ks ) vyměnil jsem obě...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
S vnutornym chladenim mam aj ja, znacku si nepamatam a koleso sa mi nechce koli tomu zhadzovat , ale myslim, ze to chladenie pri intenzivnom brzdeni z velkej rychlosti moc nepomoze avsak pri zjazde nejakych serpentin to ma urcite svoju podstatu. Kedysi som isiel (nie na Nexii) tusim ze do Teplic z Mostu a bolo tam dobre klesanie a zakruty (nieco ako P. Baba), sportova jazda a na konci som uz citil ako mi vadnu brzdy tak som zastavil a kotuce svietili a bolo hrozne citit oblozenie. Ked to shladlo, tak som pokracoval a kotuce to vydrzali v pohode bez toho aby sa skrutili (boli nevetrane, teda jednoduche), takze to svedci hlavne o kvalite materialu.
Re: kotouče
Ale to budou nejspíš ty polsky .Febi chlazení stojej pruměr 256mm /924Kč a 236mm/867Kčskip63 píše:V Krči maj kotouče plný za 310 Kč chlazený za 430 a na GLX/GTX za 48O
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90