Spotreba v TP

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Spotreba v TP

Příspěvek od FoXo »

Cafte

Mam takyto problem Auto chcem dat na zivnost a dat si do nakladov benzin lenze nastala problem a to ten ze v TP nemam vobec napisane aku mam spotrebu na 100 Km a co teraz ? Ako sa to riesi s kym sa mam hadat koho mam dat odstranit ?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

/Ja jazdím na LPG a na knihu jázd na soft ALFA a tam je spotreba na benzín podľa TP a kolonka ina PHM kde si zadaš spotrebu na LPG /tu ti nikto nezmeria :D / a potom si pišem tankovania a samo mi to spočíta paušalne náhrady
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

No len ja som udajne tu spotrebu tam mal mat napisanu v TP a podla toho mi mali daco vypocitat neviem nevyznam sa :) A o LPG rozmyslam aj znamymi vravel ze mi vie na splatky LPG zohnat tak velmi velmi rozmyslam :)

No a nasiel som toto.

za daňové výdavky uznávajú výdavky (náklady) na spotrebované pohonné látky podľa cien platných v čase ich nákupu, prepočítané podľa spotreby uvedenej v technickom preukaze, alebo ak sa táto spotreba v technickom preukaze neuvádza, alebo ak sa vozidlo alebo zariadenie používa na prevádzku, pri ktorej nie je spotreba pohonných látok uvedená v technickom preukaze, podľa spotreby preukázanej iným preukázateľným dokladom. Za iný preukázateľný doklad možno považovať osvedčenie o spotrebe pohonných látok vydané špecializovanou organizáciou (tzv. prelitrovanie vozidla) alebo vlastný doklad, ktorým je interná smernica.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

zajdi na inspektorat jestli ti to tam nedoplni, optat se muzes. oni maji tabulky podle kterych to tam tisknou. Pak jeste na dilera by ses mohl obratit
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

tiež zaleži či maš auto ako fiz. osoba a použivaš ho na podnikanie /vtedy odpisuješ paušalnu náhradu terazky je to ak dobre viem 6 SK/km/ alebo maš auto ako firemné a vtedy si odpisuješ skutočné náklady tj spotrebu a servis
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak dako neviem to nie je aj menej uctovnicka mi to vravela len mi vravela ze by som to mal mat aj v technickau lebo ze na zaklade dotho mi daco sa vyratuvava nevadi skusim napisat do daewoo ci by mi neposlali daky dokolad kolko mi to zerie a na zaklade toho skusim spravit su internu smernicu

Zatial vam vsetkym dakujem :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

ked som prihlasoval auto že ho budem používať na podnikanie tak na daňovom mi ho odfotili ale nijako sa nezaujímali o to aku mam spotrebu a ani učtovnička len aby som viedol knihu jázd
Odpovědět

Zpět na „LANOS“