Klíčenka DAEWOO

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Seoma [Crawler]

Klíčenka DAEWOO

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=2116
Mám možnost objednat tuto Klíčenku DAEWOO,kdo by měl zájem.Hlaste se u mě a podle zájemců by do srazu byla ;)
Reklama

skip63

Re: Klíčenka DAEWOO

Příspěvek od skip63 »

Ládin píše:https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=2116
Mám možnost objednat tuto Klíčenku DAEWOO,kdo by měl zájem.Hlaste se u mě a podle zájemců by do srazu byla ;)
Ahoj
Mh tak přesně tuhle klíčenku mam akorad že moc dlouho na ní ten chrom nebo coto je nevydržel strašně rychle se ošoupal na podklad a to klíče netaham nijak extra po kapsách a doma je hned pověsim pač sem bordelař a pak bych je nenašel
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Ládin píše:https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=2116
Jaká je cena?Myslím že kdo nemá dálkové ovládání k autu na odemknutí tak kovovouo klíčenkou zbytečně poškrábe lak při odemykání...Napiš cenu
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Slam

Příspěvek od Slam »

skip63 píše: Mh tak přesně tuhle klíčenku mam akorad že moc dlouho na ní ten chrom nebo coto je nevydržel strašně rychle se ošoupal na podklad a to klíče netaham nijak extra po kapsách a doma je hned pověsim pač sem bordelař a pak bych je nenašel
Ja ji mam, co mam auto, tedy cca 3 roky, taham ji po kapsach, jezdim denne a je stale jako nova... 8)

J.Bad píše: Jaká je cena?Myslím že kdo nemá dálkové ovládání k autu na odemknutí tak kovovouo klíčenkou zbytečně poškrábe lak při odemykání...Napiš cenu
30 Kc treba tadyhle (jinak ji maji myslim pomalu v kazde trafice od 30 do 60 Kc 8)):
http://www.odklepnuto.cz/aukce197366-kl ... ova-daewoo
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Seoma [Crawler]

Skipe,klíčenka se to sice jmenuje,ale na klíčích ji zrovna mít nemusíš :D
Seoma [Crawler]

POZOR!!! KLÍČENKA DAEWOO ODEMĚ BUDE ZCELA ZDARMA!*

*pro Ty kdo se dostaví na sraz ;)
Kdo by jí chtěl zaslat pošlou, tak zašlu, ale s poplatkem ;)
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

[quote="Ládin"]POZOR!!! KLÍČENKA DAEWOO ODEMĚ BUDE ZCELA ZDARMA!*

Tak to mi jednu schovej - je fakt že nemusí být na klíčích a zadarmo jí nechci!!Na sraz jedu a to nejen kvůli klíčence - sejdou se tam lidičky ,které jsem dlouho neviděl a rád se s nimi uvidím...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Seoma [Crawler]

Já tam Bade taky nejedu kvůli klíčence :D ,ale kvůli lidem,který sem ještě neviděl páč to bude můj first sraz ;) Máš ji u mě :)
skip63

Příspěvek od skip63 »

Ládin píše:Skipe,klíčenka se to sice jmenuje,ale na klíčích ji zrovna mít nemusíš :D
ahoj
ja nevim jak ti ale ja sem si kličenku se znakem auta se kterím jezdim daval vždy na klíče od auta neměl sem je jen do zbírky(omlouvam se za pravopis ted sem přišel z piva)
predtim favo 136L r.v.90
skip63

Příspěvek od skip63 »

Slam píše:
skip63 píše: Mh tak přesně tuhle klíčenku mam akorad že moc dlouho na ní ten chrom nebo coto je nevydržel strašně rychle se ošoupal na podklad a to klíče netaham nijak extra po kapsách a doma je hned pověsim pač sem bordelař a pak bych je nenašel
Ja ji mam, co mam auto, tedy cca 3 roky, taham ji po kapsach, jezdim denne a je stale jako nova... 8)

J.Bad píše: Jaká je cena?Myslím že kdo nemá dálkové ovládání k autu na odemknutí tak kovovouo klíčenkou zbytečně poškrábe lak při odemykání...Napiš cenu
30 Kc treba tadyhle (jinak ji maji myslim pomalu v kazde trafice od 30 do 60 Kc 8)):
http://www.odklepnuto.cz/aukce197366-kl ... ova-daewoo
Ahoj
klidně ti pošlu fotku te me abys věděl že nekecam a to jí mam necelej rok a kliče stravili víc času na věšaku než ve spínačce jinak v praci sou položení na stole(omluv za parvopis)
predtim favo 136L r.v.90
Seoma [Crawler]

Tak na zdraví Skipe ;) Čili si mě tím chtěl říct, že jí máš a že jsi s ní spokojen, to je dobře :D Ať slouží na klíčích od auta,který jsou pořád v kanclu :lol: :D
Slam

Příspěvek od Slam »

skip63 píše: klidně ti pošlu fotku te me abys věděl že nekecam a to jí mam necelej rok a kliče stravili víc času na věšaku než ve spínačce jinak v praci sou položení na stole(omluv za parvopis)
To prece nepisu, taky muzu poslat fotku, ze nekecam. :) BTW nemas treba prilis agresivni pot na rukach, nebo ten vesak ci pracovni stul nestoji treba v chemicky agresivnim prostredi, nemas v aute moc vonavej stromecek? Tech pricin muze byt vic... ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
skip63

Příspěvek od skip63 »

Ládin píše:Tak na zdraví Skipe ;) Čili si mě tím chtěl říct, že jí máš a že jsi s ní spokojen, to je dobře :D Ať slouží na klíčích od auta,který jsou pořád v kanclu :lol: :D
Jasně že se mi libí proto jí na klíčích mám akorad mě mrzelo že se tak rychle ošoupala tot vše.A to že jsou víc na stole nebo na věšaku bude tim že autem mimo do prace moc nejezdim tak jednou za 3 neděle na chatu jinak dělam 24 hod.směny prostě přijedu domu kliče pověsim na věšak a ve většině případu je beru do ruky až za dva dny když jedu do prace. Na věšak je davam protože sem bordelář a položit je někam jinam tak je za dva dny nenajdu
predtim favo 136L r.v.90
skip63

Příspěvek od skip63 »

Slam píše:
skip63 píše: klidně ti pošlu fotku te me abys věděl že nekecam a to jí mam necelej rok a kliče stravili víc času na věšaku než ve spínačce jinak v praci sou položení na stole(omluv za parvopis)
To prece nepisu, taky muzu poslat fotku, ze nekecam. :) BTW nemas treba prilis agresivni pot na rukach, nebo ten vesak ci pracovni stul nestoji treba v chemicky agresivnim prostredi, nemas v aute moc vonavej stromecek? Tech pricin muze byt vic... ;)
Tim stolem v praci to asi nebude mam kolem sebe diskove pole,počitače,server celkem sterilní prostředí ,stromečky a věšak doma asi taky né.Ale asi budeš pravdu stim potem nesnašim nic jineho než ocel,stříbro a zlato.Jednou sem si koupil u větnamcu hodinky strašně se mi tenkrat libí a za chvíli to znich taky slezlo a eště se měl . z toho vyražku jak pr***.
predtim favo 136L r.v.90
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No ono taky koupit si něco takovýho u ťamanů je pomalu o život...od hodinek dostaneš vyrážku, od magneťáku dostaneš ránu, boty ti zničí klenbu nohy....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“