Je problém v EGR nebo ne?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Picasso

Je problém v EGR nebo ne?

Příspěvek od Picasso »

Prosím vás o radu.Pokud mám studený motor a chci přidat plyn tak mi auto jako kdyby zakucká(cuká se).Někdy to dělá i když je motor teplý a přeřadím a přidám.Pomůže mi zaslepit ERG?Docela mi to vadí a rád bych to nějak pořešil.Děkuji předem všem za radu.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Reklama

Picasso

Příspěvek od Picasso »

Jen ještě jako poznámku,mám mechanické EGR a podle toho,co jsem prošel toto fórum,tak ho mám trochu na jiněm místě než je asi zvykem.Viz foto.

https://www.chevroletclub.cz////album_pic.php?pic_id=2117
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

zaslepiť ho môžeš lebo tým eliminuješ závadu - čiže ak sa to ustálí po zaslepení je to EGR a ak nie tak chyba je inde :D Jo a viete čo asi tak pred mesiacom som z jednej Nessi vybral EGR,lambdu,katalizátor a MAP senzor no a svete čuduj sa holka šlapala ako nová z linky sundaná :lol: Z toho len vyplívá že tieto veci sú len na odrbanie emisnej a našej peňaženky :twisted:
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Takže pokud ho zaslepím,tak ničemu neublížím?(alespoň na zkoušku)Nerad bych udělal víc škody než užitku.A jen radu,čím ho zaslepit?Asi by to mělo odolat trochu teplotě,že?
Momentálně bez vozidla
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

zkus to zaslepit vysokoteplotnim silikonem,tim určitě nic nezkazíš ;)
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Ládin píše:zkus to zaslepit vysokoteplotnim silikonem,tim určitě nic nezkazíš ;)
Docela bych se podíval, jak to s tím silikonem zaslepíš :lol:

Picasso
Jedno z povídání o zaslepení EGR je tady https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... aslepen%ED a v galerii je to i nafocené. Někdy je opravdu užitečné využít hledání.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Mauner78

Příspěvek od Mauner78 »

Kdyz uz je tu ta fotka https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=2117 nevite na co je ta seda hadicka zacinajici na fotce u cerneho krytu vpravo nahoru od pismenem "O" napisu DAEWOO. CCa 10 cm dlouha zataci doleva (pohled ze predu). Mam ji totiz prasklou.
Diky
Nubira 1999, 1,6 LPG, SMART BRC
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

je to podtlak ale kam ide momentálne neviem no vlastne tam kde je na saciom potrubý sú všetky hadičky podtlakové takže ju vymeň lebo to sú na Daewách dosť časté problémové veci :D
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Vlasta píše:
Ládin píše:zkus to zaslepit vysokoteplotnim silikonem,tim určitě nic nezkazíš ;)
Docela bych se podíval, jak to s tím silikonem zaslepíš :lol:

Picasso
Jedno z povídání o zaslepení EGR je tady https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... aslepen%ED a v galerii je to i nafocené. Někdy je opravdu užitečné využít hledání.
Díky za odkaz.Myslím že už lépe to vysvětleno být asi nemůže.A to včetně těch fotek.
Momentálně bez vozidla
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“