Daewoo Lanos test - na Prime
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo Lanos test - na Prime
Ta jsem dnes dokoukal Autosalon na Prime - Czech TV a byla tam recenze na ojety vuz Lanos. No moc to tam nepochvalili, snad jen ze motor je OK, jinak plasty na prd, kvalita zpracovani materialu v interieru, antikorozni ochrana nic moc...
Co se da delat, jeste ze tam nebyla Nexie
Co se da delat, jeste ze tam nebyla Nexie
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
...to musel pisat volaky chu* o tej hrdzi ja som este hrdzaveho lanosa nevidel a zda sa mi ze nema az tak zle urobenu ochranu
Jasneee plasty, na to ma kazdy plnu hubu kecov ale nikto nevidi, ze to afto nestji 500000,- zakladna vybava ako napr. ASTRA tak ako moze mat rovnaku kvalitu vseho??? Co ti Korejci su zo zdruzenia spolku Matky Terezy a budu auta robit do minusu. Sak sa treba zamisliet aj tymto smerom a nepisat len same sprostosti a porovnavat to z autami o 200-300tis drahsim howgh
Jasneee plasty, na to ma kazdy plnu hubu kecov ale nikto nevidi, ze to afto nestji 500000,- zakladna vybava ako napr. ASTRA tak ako moze mat rovnaku kvalitu vseho??? Co ti Korejci su zo zdruzenia spolku Matky Terezy a budu auta robit do minusu. Sak sa treba zamisliet aj tymto smerom a nepisat len same sprostosti a porovnavat to z autami o 200-300tis drahsim howgh
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ale to nie je len o tom. je vela ludi ktory sa v zivote neviezli v Daewoo a maju plnu hubu kecov aky je to crep a ze by si to v zivote nekupili, a ze skodovka (fabia) je lepsia
za tie prachy urcite nie, a druha vec, ked odstavim vecer pred domov laniho tak sa nemusim bat tolko ako keby som tam odstavil fabku. tieto ´´korejske crepy´´ sa nekradnu
samozrejme nehovorim ze fabia je zle auto, ale ked sa niekto zalubi do Lanos-a (Nexie) tak mu niet pomoci
auto nieje len vozitko, pred dost ludi je to aj srdcova zalezitost, je malo ludi ktory si kupia hociake auto len aby to malo 4 kolesa, 1 volant, a nezalezi mu na tom ake to bude auto.
za tie prachy urcite nie, a druha vec, ked odstavim vecer pred domov laniho tak sa nemusim bat tolko ako keby som tam odstavil fabku. tieto ´´korejske crepy´´ sa nekradnu
samozrejme nehovorim ze fabia je zle auto, ale ked sa niekto zalubi do Lanos-a (Nexie) tak mu niet pomoci
auto nieje len vozitko, pred dost ludi je to aj srdcova zalezitost, je malo ludi ktory si kupia hociake auto len aby to malo 4 kolesa, 1 volant, a nezalezi mu na tom ake to bude auto.
- Blue Lanos
Yes that´s true
no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi , ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo . neviem ktore konkretne plasty su naprd, kvalita materialov v interieri, no mne sa interier paci taky aky je a kebyze je iny, Lanosa by som si ani nekupil . v porovnani s Fiatom Brava (ktory sa vyrabal v tych istych rokoch) su podla mna materialy ovela lepsie v Daewee a to nestalo vyse 600.000 v dobrej vybave). mam od kamienkov trosku oklepanu prednu kapotu (asi ako kazdy co jazdi), no hrdzu tam zatial nie je vidiet (na rozdiel od Skodoviek ktore zacali po dvoch rokoch hrdzaviet na zadnych dverach pod tym plastovym pasom ). a zaujimave je, ze vsetci, koho som zviezol v mojom 6,5 rocnom Lanose boli prekvapeni, aky je vnutri velky (najma vzadu), aky je tichy (aj v porovnani s Toyotami, ktore sa mne zdali super tiche) a mnohi si doteraz myslia, ze je to nove auto.
- Blue Lanos
Nazdar kolego preco sa nezaregistrujes ? Inak vo vsetkom s tebou suhlasim Mame asi rovnako stare stroje ale keby si videl na zivo ten moj tak by si tiez povedal, ze ho pred tyzdnom vyrobili. Presne si to vystihol s tou cenou a tych prikladou by bolo viac. Co sa tyka tichosti tak sa musim priznat a ticho zavidiet rocnikom od 2001 su fakt tichsie ako nase. Vyskusaj a bude ta to trocha znepokojovat ten rozdiel. Mam moznost vyskusat eMKaskov 2001ovy a moj 1998kovy a ten jeho je fakt vnutiri tichsi a ma lepsi podvozok - bojuzial ale je to tak Prajem vela stastnych kmmrek píše:no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi , ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo . neviem ktore konkretne plasty su naprd, kvalita materialov v interieri, no mne sa interier paci taky aky je a kebyze je iny, Lanosa by som si ani nekupil . v porovnani s Fiatom Brava (ktory sa vyrabal v tych istych rokoch) su podla mna materialy ovela lepsie v Daewee a to nestalo vyse 600.000 v dobrej vybave). mam od kamienkov trosku oklepanu prednu kapotu (asi ako kazdy co jazdi), no hrdzu tam zatial nie je vidiet (na rozdiel od Skodoviek ktore zacali po dvoch rokoch hrdzaviet na zadnych dverach pod tym plastovym pasom ). a zaujimave je, ze vsetci, koho som zviezol v mojom 6,5 rocnom Lanose boli prekvapeni, aky je vnutri velky (najma vzadu), aky je tichy (aj v porovnani s Toyotami, ktore sa mne zdali super tiche) a mnohi si doteraz myslia, ze je to nove auto.
- Blue Lanos
viem co myslis ale ja tam nemam nic a nema to niekto v mpegu, avi alebo neco podobne????
zaregistrovany som, len sa mi nechce prihlasovat (totalna lenivost) (preinstalovaval som komp). co sa tyka tichosti, no je to novsie, asi to bude ozaj tichsie, aj starsie Favority boli horsie odhlucnene ale ako citam forum, zalezi napr. aj na oleji, atd.., urcite ma aj menej najazdene a s tym podvozkom je to tak isto, ja mam na aute este vsetko povodne, tak to ma uz cosi za sebou, takze je to viac opotrebovane. ale ja som v hlucnostou vnutri dost spokojny.Blue Lanos píše:Nazdar kolego preco sa nezaregistrujes ? Inak vo vsetkom s tebou suhlasim Mame asi rovnako stare stroje ale keby si videl na zivo ten moj tak by si tiez povedal, ze ho pred tyzdnom vyrobili. Presne si to vystihol s tou cenou a tych prikladou by bolo viac. Co sa tyka tichosti tak sa musim priznat a ticho zavidiet rocnikom od 2001 su fakt tichsie ako nase. Vyskusaj a bude ta to trocha znepokojovat ten rozdiel. Mam moznost vyskusat eMKaskov 2001ovy a moj 1998kovy a ten jeho je fakt vnutiri tichsi a ma lepsi podvozok - bojuzial ale je to tak Prajem vela stastnych kmmrek píše:no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi , ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo . neviem ktore konkretne plasty su naprd, kvalita materialov v interieri, no mne sa interier paci taky aky je a kebyze je iny, Lanosa by som si ani nekupil . v porovnani s Fiatom Brava (ktory sa vyrabal v tych istych rokoch) su podla mna materialy ovela lepsie v Daewee a to nestalo vyse 600.000 v dobrej vybave). mam od kamienkov trosku oklepanu prednu kapotu (asi ako kazdy co jazdi), no hrdzu tam zatial nie je vidiet (na rozdiel od Skodoviek ktore zacali po dvoch rokoch hrdzaviet na zadnych dverach pod tym plastovym pasom ). a zaujimave je, ze vsetci, koho som zviezol v mojom 6,5 rocnom Lanose boli prekvapeni, aky je vnutri velky (najma vzadu), aky je tichy (aj v porovnani s Toyotami, ktore sa mne zdali super tiche) a mnohi si doteraz myslia, ze je to nove auto.
- Blue Lanos
Zdravim Anonym Aspon si sa mohol podpisat ked uz si zaregistrovany a tak totalne lenivy Len chem reagovat na to ako pises, ze si z hlucnostou spokojny. Ja som bol do isteho casu tiez a myslel som si, ze uz tichsie to nemoze byt ale omyl moze. Je sice pravda, ze eMKov lanos ma len 30000km a moj 55000km ale ten rozdiel vo vnutornej hlucnosti je urcite vacsi ako ked som mal ja 30000km Tzn. ze ked sa odvezies (mozno si sa viezol) v rocniku od 2001 tak ten rozdiel spoznas a bude sa ti zdat, ze uz ten tvoj interier nie je taky tichy A co je iste ten novy model ma ine stabilizatory a tlmenie.Anonymous píše:zaregistrovany som, len sa mi nechce prihlasovat (totalna lenivost) (preinstalovaval som komp). co sa tyka tichosti, no je to novsie, asi to bude ozaj tichsie, aj starsie Favority boli horsie odhlucnene ale ako citam forum, zalezi napr. aj na oleji, atd.., urcite ma aj menej najazdene a s tym podvozkom je to tak isto, ja mam na aute este vsetko povodne, tak to ma uz cosi za sebou, takze je to viac opotrebovane. ale ja som v hlucnostou vnutri dost spokojny.Blue Lanos píše:Nazdar kolego preco sa nezaregistrujes ? Inak vo vsetkom s tebou suhlasim Mame asi rovnako stare stroje ale keby si videl na zivo ten moj tak by si tiez povedal, ze ho pred tyzdnom vyrobili. Presne si to vystihol s tou cenou a tych prikladou by bolo viac. Co sa tyka tichosti tak sa musim priznat a ticho zavidiet rocnikom od 2001 su fakt tichsie ako nase. Vyskusaj a bude ta to trocha znepokojovat ten rozdiel. Mam moznost vyskusat eMKaskov 2001ovy a moj 1998kovy a ten jeho je fakt vnutiri tichsi a ma lepsi podvozok - bojuzial ale je to tak Prajem vela stastnych kmmrek píše:no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi , ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo . neviem ktore konkretne plasty su naprd, kvalita materialov v interieri, no mne sa interier paci taky aky je a kebyze je iny, Lanosa by som si ani nekupil . v porovnani s Fiatom Brava (ktory sa vyrabal v tych istych rokoch) su podla mna materialy ovela lepsie v Daewee a to nestalo vyse 600.000 v dobrej vybave). mam od kamienkov trosku oklepanu prednu kapotu (asi ako kazdy co jazdi), no hrdzu tam zatial nie je vidiet (na rozdiel od Skodoviek ktore zacali po dvoch rokoch hrdzaviet na zadnych dverach pod tym plastovym pasom ). a zaujimave je, ze vsetci, koho som zviezol v mojom 6,5 rocnom Lanose boli prekvapeni, aky je vnutri velky (najma vzadu), aky je tichy (aj v porovnani s Toyotami, ktore sa mne zdali super tiche) a mnohi si doteraz myslia, ze je to nove auto.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Blue: dik za pochvalu mojemu afetku
ozaj je to rozdiel ako pisal blue, ked si sadnem do jeho auta a do mojho, ale s tym sa musi pocitat. ako pisal mrk aj favority mali zo zaciatku vela hlavne technickych problemov a ku koncu vyroby uz to boli pomerne dobre auta. je len velka skoda ze sa Lanos prestal vyrabat.
ozaj je to rozdiel ako pisal blue, ked si sadnem do jeho auta a do mojho, ale s tym sa musi pocitat. ako pisal mrk aj favority mali zo zaciatku vela hlavne technickych problemov a ku koncu vyroby uz to boli pomerne dobre auta. je len velka skoda ze sa Lanos prestal vyrabat.
- Blue Lanos
No ako sa hovori v najlepsom treba prestat ale tuto by som to videl prave naopak. Aj astra a golf sa robi uz roky a ake su....eMKa Slovensko píše:e len velka skoda ze sa Lanos prestal vyrabat.
No ja som musel ked sme boli na dofce. Tak sasnut si mozes ale nanastaruuujmrk píše:ale ja som spokojny a do toho novsieho typu radsej pre istotu sadat nebudem.