Dnes som bol pre auto u mechanika menil mi tesnenie pod hlavou uz od piatku tak som mu nechal papiere vsetky okrem VP a OP a on mi pri prebrati auta stratil potvrdenie o poistke a stk a emisnej dal mi len technicak.No ja som na to reagoval ze jak budem teraz jazdit a on povedal ze ich do stredy najde.
Mozem tak zatial jazdit bez pokuty?
Mna ide z toho mechanika slak trafit do rici pet tyzdnov ma odkladal a ani hlavu nezabrusoval,rychlo len aby ma mal skrku a teraz toto.Dufam ze to auto bude frcat a neposere sa to tesnenie znova.Dnes si musite joo vazit dobreho automechanika.Uz nikdy knemu nepojdem darebak.
stratene doklady od auta
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
stratene doklady od auta
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
- Reklama
Já jsem to kdysi udělal taky. Když jsem si přišel pro auto, v servisu nebylo. Asi za dvacet minut s ním přijela banda asi 6 mechaniků z oběda.
Zavolal jsem vedoucího servisu a ptal se , co to jako má znamenat. Odpověď byla , že auto je od toho, aby jezdilo. Že je to auto za moje peníze mu nevadilo. Stálo mě to tenkrát 500,- Kčs, pořádkové pokuty a jednu výkladní skříň v servisu. Opravu jsem ale měl zdarma, včetně vyčištění čalounění a doplnění PHM na plnou.
Zavolal jsem vedoucího servisu a ptal se , co to jako má znamenat. Odpověď byla , že auto je od toho, aby jezdilo. Že je to auto za moje peníze mu nevadilo. Stálo mě to tenkrát 500,- Kčs, pořádkové pokuty a jednu výkladní skříň v servisu. Opravu jsem ale měl zdarma, včetně vyčištění čalounění a doplnění PHM na plnou.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.