Smerovky

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
miso1

Smerovky

Příspěvek od miso1 »

Ach jaj ... poprosim vas o radu dnes mi ta moja potvora zase zdvihla adrenalin ... ked zamknem auto dialkovym aktivuje sa alarm a pocase zacnu nie blikat ale svietit smerovky je to chyba alarmu alebo prerusovaca ?????
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
Reklama

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Alarmu
miso1

Příspěvek od miso1 »

dedo.miki píše:Alarmu
Mam ho uplne vyhodit alebo co ? v poslednej dobe sa mi kasle vsetko .... Asi sa to opravit ani neda je to zaliata krabicka treba vymenit cele ?
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

miso1 píše:
dedo.miki píše:Alarmu
Mam ho uplne vyhodit alebo co ? v poslednej dobe sa mi kasle vsetko .... Asi sa to opravit ani neda je to zaliata krabicka treba vymenit cele ?
Tazko ti odpovedat. Nikto nevie (nepises) co vlastne mas. Mas central na dialkove a k tomu alarm, alebo len alarm s vystupom na central, aky typ atd.?
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Billi James píše:Nechcem nikoho navádzat na zlé veci, ale ja som ten moj alarm jednoducho vyhodil ked zacal neposluchat, odvtedy mam svati pokoj a o 1kg lahsie auto...
1 kg? Si robis srandu :lol: Alebo si tam mal este ten stary Meta alarm, co bol v prednom kufri? Ale je pravda, ze sa take veci moc neoplati opravovat, zvacsa sa oplati kupit novy a kvalitnejsi, pretoze tie ceny su celkom prijatelne. A este taka vyhoda, ze Nexie sa moc nekradnu a proti detom co sa chcu len povozit postaci aj imobilizer, alebo "tajny" vypinac. Ak ma ale alarm s vystupom na central, tak je to dost blbe si zvykat otvarat auto klucom a nie dialkovym. Preto aspon to dialkove na central.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Ale ten Meta alarm bol na vtedajsiu dobu dobry, len skoda, ze ho montovali tak do predneho kufra, kde taka elektronika nema co hladat.
stefan

Příspěvek od stefan »

Nemá niekto zapojenie META Alarmu???
Potrebujem ho vymeniť za iný a schéma by pomohla.
Jedná sa o tento typ:
http://www.ukazto.com/?img=3102415~IMG_2296.jpg
Je tam hore 14 pinový konektor.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“