Rozleštění laku
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Rozleštění laku
Ahojte. poopravoval sem nějaký ty rezíky. přestříkal barvou a potom nakonec bezbarvym lakem, a ten mi udělal na krajích takovej ten matný prach. čím bych to mohl rozleštit???? děkuji
- Reklama
nexia
...to Franto P na lak máme Akriho - už jsem ho nějak dlouho nečet...ale zkus leštící kotouč ( mám ho už snad 3roky a zaplatil se ) a TEMPO leštěnku českou krásně bere...to mám od lakýrníků...a zkus jestli se ti to povede rozleštit ale nejdřív tak za dva - tři měsíce aby to vyzrálo...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
zajed do autolaku a kup si pet deka jemny lestici pasty barva seda, tempo je moc agresivni zbytecne to veme velkou vrstvu a pak bude videt ze je to strikli, ta pasta te vyde na 20korun a muzes s ni lestit uz po 14 dnech. Kolik si dal verstev toho laku??
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no po 2 by ti to melo jit, strikal si lak ze spreje? asi jo tak si kup jeste 5 deka brousici pasty, je bila, moc na to netlac tak lehouce a pak poradne rozlestit lestici, vsechny prechody by meli zmizet
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Tam kde miesaju farby ti povedia podla typu (Daewoo Nexia) a namiesaju ti.Ked tak ti ju porovna zo vzorkovnikom (napr. podla vicka nadrze), ale na Nexiu nebolo vela odtienov, takze by to nemal byt problem. Ja viem, ze napr. ta modra metaliza ma kod 84U . Ak si to chces strieknut sam (nejake mensie opravy), tak sa skus opytat, ci ti to naplnia do spray-a, zrovna tak je to aj s lakom. Neodporucam kupovat lak niekde v drogerke (farby-laky), sice tam mavaju laky, avsak oni zvacsa byvaju iba v akrylovej kvalite, co nestaci a moze sa stat, ze casom ten lak spraska, co neni pekny pohlad.
Dnes je na prd že metalízy uz ti namíchají vodní barvu. že déle schne a musí se to pořádně zalakovat jinak jí vodou smeješ. Tady u nás V Humpolci míchají 0,5l barvy do spreje.Ta moje 72U stojí 350kč. dali mi taky nějaký sprej od motipu nějaké rozpouštědlo které se ma nastříkat na přechod nového laku od spreje s původním lakem a ono to ty 2 barvy sladí že to neni tak znát. dobrá věcička.
jaaj takze tak to je..takze na aute sa vobec nepise cislo farby?? jasne chcem na mensie opravicky to pouzit..ak by mi to naplnily do spraya bolo by to fakt super aj s lakom..inak neviete priblizny odhad co to stoji ???napriklad deci metalizy alebo liter?ferino28 píše:Tam kde miesaju farby ti povedia podla typu (Daewoo Nexia) a namiesaju ti.Ked tak ti ju porovna zo vzorkovnikom (napr. podla vicka nadrze), ale na Nexiu nebolo vela odtienov, takze by to nemal byt problem. Ja viem, ze napr. ta modra metaliza ma kod 84U . Ak si to chces strieknut sam (nejake mensie opravy), tak sa skus opytat, ci ti to naplnia do spray-a, zrovna tak je to aj s lakom. Neodporucam kupovat lak niekde v drogerke (farby-laky), sice tam mavaju laky, avsak oni zvacsa byvaju iba v akrylovej kvalite, co nestaci a moze sa stat, ze casom ten lak spraska, co neni pekny pohlad.
jaaj takze tak to je..takze na aute sa vobec nepise cislo farby?? jasne chcem na mensie opravicky to pouzit..a ked mi to naplnia do spraya metalizu bude uz v nej aj lak???alebo lak treba tiez zvlast si naplnit do spraya...vsetko v jednom by bolo asi najlepsie da sa to?Dark69 píše:ferino28 píše:Tam kde miesaju farby ti povedia podla typu (Daewoo Nexia) a namiesaju ti.Ked tak ti ju porovna zo vzorkovnikom (napr. podla vicka nadrze), ale na Nexiu nebolo vela odtienov, takze by to nemal byt problem. Ja viem, ze napr. ta modra metaliza ma kod 84U . Ak si to chces strieknut sam (nejake mensie opravy), tak sa skus opytat, ci ti to naplnia do spray-a, zrovna tak je to aj s lakom. Neodporucam kupovat lak niekde v drogerke (farby-laky), sice tam mavaju laky, avsak oni zvacsa byvaju iba v akrylovej kvalite, co nestaci a moze sa stat, ze casom ten lak spraska, co neni pekny pohlad.
Kód barvy máš na štítku nad chladičem. Mě to soudruzi z koreje třeba zapoměli ten štítek dát. ale je to tam. Když najdeš dobre obchod kde míchají barvy tak ti namíchaj vše. Akorád si myslim že lak se do spreje s barvou nepřidává.ten musíš mít zvlášť. Já mám spreje, tužku kuličkovou na ťupky od kamínků štětečkovou tužku. dnes jde vše.
a este jedna vec---s akym lepidlom zalepim tu listu striebornu tenku na dverach z vonku ??Dark69 píše:Dark69 píše:jaaj takze tak to je..takze na aute sa vobec nepise cislo farby?? jasne chcem na mensie opravicky to pouzit..a ked mi to naplnia do spraya metalizu bude uz v nej aj lak???alebo lak treba tiez zvlast si naplnit do spraya...vsetko v jednom by bolo asi najlepsie da sa to?ferino28 píše:Tam kde miesaju farby ti povedia podla typu (Daewoo Nexia) a namiesaju ti.Ked tak ti ju porovna zo vzorkovnikom (napr. podla vicka nadrze), ale na Nexiu nebolo vela odtienov, takze by to nemal byt problem. Ja viem, ze napr. ta modra metaliza ma kod 84U . Ak si to chces strieknut sam (nejake mensie opravy), tak sa skus opytat, ci ti to naplnia do spray-a, zrovna tak je to aj s lakom. Neodporucam kupovat lak niekde v drogerke (farby-laky), sice tam mavaju laky, avsak oni zvacsa byvaju iba v akrylovej kvalite, co nestaci a moze sa stat, ze casom ten lak spraska, co neni pekny pohlad.
Tu listu neviem cim by bolo najlepsie lepit, ona je aj tak uz tym svojim vekom osuchana a tak je mozno lepsie porozmyslat nad novou (su tie chromovane lepiace pasky-listy, skus pozriet niekde v tunning e-shope. V tej predajni kde pojdes miesat tu farbu, je najlepsie je im povedat co chces robit a oni ta uz vybavia vsetkym potrebnym a daju ti aj "navod - ako na to" aby konecny efekt tvojej prace bol co najlepsi. Ja ten stitok nad chladicom tiez nemam (ani v kufri, proste sme ho nenasli, ale ak mas org. farbu Daewoo, tak to neni problem). Tak hodne zdaru.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
lak se do barvy muze namichat jen v pripade ze nahoru das jeste jednu vrstvu laku, ale to se dela jen u celolaku, pak by ti nesedel odstin a taky muzes mit sintetyku a nebo vodu nebo akrylat pak by se to s lakem scvrklo, proto lak de zvlast.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči