Nesvieti podsvietenie gombika na otvaranie zadneho kufra.
Moderátor: Blue Lanos
Nesvieti podsvietenie gombika na otvaranie zadneho kufra.
Prestalo mi svietit podsvietenie na gombiku otvarania zadneho kufra.Neviete ci sa tam da vymenit ziarovka?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
- Reklama
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
ja ti verím, že na toto prídeš aj sám..
.. ale treba tu písať všetko, čo ak.. a tiež mám otázku.. v zadnu v kufri, niečo tam svieti, je to žiarovka?
.. ale treba tu písať všetko, čo ak.. a tiež mám otázku.. v zadnu v kufri, niečo tam svieti, je to žiarovka?
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
no opravdu vtipna odpoved
ale jinakpokud vyndas spinac tak tam je budto na patici nebo naletovana mala 80ma zarovka ktera se musi koupit nekde kde maji specialni zarovky.ale nejdriv to vyndej a pak patrej jelikoz ja ani nevim ze to ma svitit
ale jinakpokud vyndas spinac tak tam je budto na patici nebo naletovana mala 80ma zarovka ktera se musi koupit nekde kde maji specialni zarovky.ale nejdriv to vyndej a pak patrej jelikoz ja ani nevim ze to ma svitit
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Taky mě přestala svítit, když jsem to rozdělal a viděl tu pidižárovku, tak mě bylo jasný že tu jen tak neseženu, tak jsem tam dal ledku s odporem a hotovo.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Ja osm to urobil tiež prv som vymenil pidi žiarovku za väčšiu a dal som červenú foliu taký malý kúsok(predtým som oškrabal tú zelenú farbu na tom otvárači na autíčku) ale po čase tá foli už svietil viac do žlta tak som sa nasral a naletoval tam LED-ku s odporom prv 3mm červenú vysokosvietivú a potom 5mm vysokosvietivú a svieti to teraz bombovo.