Captiva, alebo Sorento

Krásné SUV od Chevroletu

Moderátor: Blue Lanos

pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

Mohu-li tady projevit svůj názor, tak na foru o Captivě se zmiňovat o tom, že chceš koupit něco jiného je trochu nezdvořilé :D :shock: :D . Tady jsou jenom zapřísáhlí majitelé Captiv :lol: . Ovšem jinak bych šel do BMW X5, AUGI Q7 nebo MERCEDES GL, ale to je jiná cenová kategorie :cry: . Tak šťastný lov.
Reklama

pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

Chyba AUDI Q7 :)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele jak to tak vypada,myslime podobne...i me se libi Captiva,Sorento a nove Santa Fe...u me zatim vede Sorento... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Zdravim te chlape,dle meho nazoru by ses mel rozhodnout na jake uzivani auto potrebujes jelikoz jsou to dost odlisne auta Sorento je off roud a Captiva je SUV a je v tom velky rozdil Santa Fe rovnez SUV a BMW X 3 neznam a nevim jake je o konstrukce.Pokud jezdis hlavne cesty tak jednoznacne SUV a Off Roud je zas do terenu,jestli se pletu tak me opravte znalec v tom nejsem ale takhle jsem byl ja poucen odborniky... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já bych šel radši do Sorenta protože už se nějakej čas vyrábí a nebudeš s tim snad každou chvíli v servise. Prvokousky mladší 2 let nebrat !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Včera jsem si konečně prohlídnul Captivu trochu zblízka na ulici a je to moc podařený auto....a i když to nejsou stejný kategorie, tak u mě jsou na stejný lajně Captiva (to je srdcovka...jak jinak pro Daewáka ;) ), Captiva a SantaFe (obě generace)....fantasticky vypadá bílý SantaFe 1. generace s rámem, stupačkama atd....ale každopádně Korea ;) BMW, Mercedes apod. jsou jen předražený auťáky (i když přes leasing to není taková darda a dá se) s podobnýma vlastnostma jako mají Korejci...neexistuje tam pozitivní poměr cena/výkon/výbava (což u Korejců je) a z "obchodního" hlediska to není tak výhodná koupě...(kromě image, která je v některých profesích nutná....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoš píše:Včera jsem si konečně prohlídnul Captivu trochu zblízka na ulici a je to moc podařený auto....a i když to nejsou stejný kategorie, tak u mě jsou na stejný lajně Captiva (to je srdcovka...jak jinak pro Daewáka ;) ), Captiva a SantaFe (obě generace)....fantasticky vypadá bílý SantaFe 1. generace s rámem, stupačkama atd....ale každopádně Korea ;) BMW, Mercedes apod. jsou jen předražený auťáky (i když přes leasing to není taková darda a dá se) s podobnýma vlastnostma jako mají Korejci...neexistuje tam pozitivní poměr cena/výkon/výbava (což u Korejců je) a z "obchodního" hlediska to není tak výhodná koupě...(kromě image, která je v některých profesích nutná....
Takový malý detail,Captiva,je vlastně Opel Antara. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

omyl Opel Antara je nepovedená sestra Chevroletu Captiva :mrgreen:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jojo ;) Captiva je 1st one.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Z techto bych vybral NEW SANTA FE, to je maxikrasavec 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

Santa FE je hodně kulatá a vnitřek je hodně korejsky kýčovitý. Ale jinak to jde. :D
milosh

Příspěvek od milosh »

pagi píše:Santa FE je hodně kulatá a vnitřek je hodně korejsky kýčovitý. Ale jinak to jde. :D
ja vevnitr nesedel tak nevim :D Ale u captivy se mi zase libi ten VELKEJ chevy znak vepredu :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No už sme prerábali na LPG Santa Fe aj Tuscom aj keď sú to pekné auta tak vnútro je trocha strohé.Obe mali kožu ale takú ako je v Legyne a strašne vela plastou takže Santa začal už po pol roku dosť škrípať no Tuscom je zatial v pohode a dokonca tie potvory majú aj solídnu spotrebu len to je rozdiel že Tuscom je 4 valec a Santa 6 valec což je ovela kludnejší motor .Jinak zo Santou jazdí majitel vonku pre auta takže ťahá velkú vlečku a zatial velmi spokojný je to svalovec :lol: :lol: :lol: No naproti tomu sa mi najviac páčí Captiva je taká kultinová aj dnu a motoricky tiež dobrá takže asi by vyhrala :lol: :lol: :lol:
pagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pagi »

ja vevnitr nesedel tak nevim Ale u captivy se mi zase libi ten VELKEJ chevy znak vepredu

No ten znak je právě dost LIBOVEJ :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „CAPTIVA“