Moderátor: Blue Lanos
Také o tom uvažuji, zatím jsem marně hledal v chytré knížce od auta, jaké má vůbec osazené žárovky ve světlometech, takže je budu muset nejspíš vyndat a podívat se. Na netu jsem našel spoustu prodejců xenonových sad různých výkonů (od 6000K do 10000K) i cen do 5tis.Kč. Máš nějakou zkušenost s určitým výrobcem a s dodatečnou montáží, popř. další - kde koupit, za kolik a jakou svítivost -? Navíc přemýšlím o instalaci světel pro denní svícení.pagi píše:Tak jsem si řekl, že si vyměním halogeny za xenony. Když jsem se smířil s cenou otevřel jsem kapotu a hledal kam bych umístil 4 balastry, či jak tomu říkaj. Místo není, no škoda. Když jsem u toho, tak si zkusím alespoň jak by proběhla výměna žárovky. Dle návodu mám vyjmout světlomet, odšroubuju tedy dva viditelné šrouby a chci lampu vytáhnout, ale ať se snažím sebevíc nejde to. Snad abych na výměnu jezdil do autorizovaného servisu či co? Neporadíte někdo jak no to aniž bych něco poškodil nebo abych nemusel sundavat nárazník?![]()
![]()
Kód: Vybrat vše
http://www.ahifi.cz/ostatni/xenony-hid-h4-bixenon.html
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |