obrysové svetlá - výmena žiarovky
Moderátor: Blue Lanos
obrysové svetlá - výmena žiarovky
Vymieňal niekto už žiarovky na predných svetlích obrysových ? V príručke je napísané " odmontujte predný kryt ". Myslí sa tým predný nýrazník, alebo je potrebné odmontovať kolesá a aj spodný kryt pred kolesom ?
isteron
- Reklama
Re: obrysové svetlá - výmena žiarovky
Musíš odmontovat kolo a podběh (plast). Nárazník oddělávat nemusíš.isteron píše:Vymieňal niekto už žiarovky na predných svetlích obrysových ? V príručke je napísané " odmontujte predný kryt ". Myslí sa tým predný nýrazník, alebo je potrebné odmontovať kolesá a aj spodný kryt pred kolesom ?
Tico SX - krabička na kolečkách, ale moje.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ďakuje,
Jasné,že 5W ,21-ky do obrysoviek je číry nonsenz ,tie sú do smeroviek,brzdoviek,spiatočiek a zadnej hmlovky,ale všetko koncové a obrysové svetlá majú max. prípustnú wattáž 5W.isteron píše:ešte dotaz, aké sú tam žiarovky, lebo v poľskej príručke píšu že 5 W, ale v originálnom manuáli 21 W. Neviem, kto hovorí pravdu.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: obrysové svetlá - výmena žiarovky
Ahojte ako sa ma to obrysove svetlo ( ziarovka ) vytiahnut?? Skusal som to tahat, nic ,aj otacat a nic aj presvedcit srubovakom a nic To treba nejako natocit a potiahnut ci ???
Chevrolet AVEO SEDAN 1,4 16V, 74kw 2009, 101koni ( vraj :) ) grafitova metaliza
Zakladom kazdeho bezproblemovo fungujuceho spolocenstva ludi je krystalicky cista demokracia, samozrejme riedena tvrdou diktaturou. hackers@hackers.sk
Zakladom kazdeho bezproblemovo fungujuceho spolocenstva ludi je krystalicky cista demokracia, samozrejme riedena tvrdou diktaturou. hackers@hackers.sk