chudak lanos
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
chudak lanos
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
je to lanos ridic zemrel na miste spolojezdkine prezila ale byla hodne polamana, naboural do nej nejakej terenak ale nevim jakej
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Myslim,ze v tu chvili tam nechtela byt ani ta posadka...kaper píše:...jeeezisi ...nechcel by som byt v tom aute.... no a ak je clovek z toho auta zivy, tak myslim ze lanosik svoju púť ukoncil ..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Brrr...
...a to je ten hlavní důvod, proč jsem zastavil veškeré nákladnější úpravy na Feldě a budu ji jen udržovat ve výborném stavu...šetřim na něco bezpečnějšího...dokud jsem byl sám, tak mi to bylo jedno...ale když člověk vozí někoho na kom mu sakra záleží, tak se na to začne dívat jinak...
...a to je ten hlavní důvod, proč jsem zastavil veškeré nákladnější úpravy na Feldě a budu ji jen udržovat ve výborném stavu...šetřim na něco bezpečnějšího...dokud jsem byl sám, tak mi to bylo jedno...ale když člověk vozí někoho na kom mu sakra záleží, tak se na to začne dívat jinak...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Chlaaaaaaaaaaapci,všera so mal čas v Daewoo salóne,keď som bol na prehliadke,tak som si to tam obzeral skúšal,:Nuž,keby som chel väčší voz,akože nechcem,tak jedenie Lacetti sedan (4dv.) Kam sa to designom hrabe aj sám Opel Astra,na môj vkuj jedno z mála aj tvarom pekné auto v tej tiede.Ja starašne neznášam na pohľad tie vrchy zad dverí "čo sa vracajú späť" tj, dalo by sa povedať spodná zadná hrana okna zviera tupý uhol so zadnou čašťou rámu okna dverí a spodok zadných dverí nemá ten typický polkruhový výrez na zadným blatnikom,Je to taký retroštýl,ale mne to evokuje staré moskviče a embéčky tisícky v tom zlom slova zmysle
tu so včera bol a vytešoval sa url http://www.remesloservis.sk/lacetti4.htm
tu so včera bol a vytešoval sa url http://www.remesloservis.sk/lacetti4.htm
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Ivoš píše:No vidíš a proto si musíš koupit Nubiru....Felinu prodáš a máš akorát na Nubiru
Díky za návrhy, ale nejdřív budu pár let spořit, takže to ještě opravdu není aktuální...Muco píše:Ale môžeš aj ford kúpiť
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto