Filtr pro klimu Nubira II

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Picasso

Filtr pro klimu Nubira II

Příspěvek od Picasso »

Zdravím všechny!
Prosím o radu nebo o názor.Koupil jsem asi před dvěma měsíci Daewoo Nubira combi II a až teď a hlavně po přečtení fóra o klimatizaci jsem se pustil do výměny pilového filtru.Děs a hrůza.Nekecám hromada listí,semínek z břízy no a kdoví co.Vyklepal jsem ho venku,profoukl kompresorem a ještě vypral několikrát v teplé jarové vodě.Teď už vypadá solidně.Chci se ale zeptat,zda to neuškodí takovéto vyprání filtru a zda to vůbec pomůže.Podotýkám že ten filtr není papírový,ale je to takový jako hrubší filc.
A ještě se chci zeptat,zda ten papírový má cenu kupovat,zda se víc nevyplatí ten filcový(nebo co to je)

Díky za reakce a odpovědi.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já mám pocit, že jsem se o tom s někým na srazu bavil (myslím, že s Pehou...ale jistej si sem tak na 5%) a ten mi říkal, že filtr u Legy (která má v podstatě stejnej motor jako 2,0 Nubira) normálně přepere a hotovo....a podle toho, co si myslím já, tak párkrát to stačí, ale stejně bych časem koupil novej...nemůže se prát do nekonečna....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“