Lanos z estonska

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
TAMYSK
Kontaktovat uživatele:

Lanos z estonska

Příspěvek od TAMYSK »

A ze v estonsku nejazdia :D

A tento je obzvlast pekny, hlavne zadne svetla v kombinacii zo striebornou.

Aspon viem co robim cez leto :lol:

http://www.designercars.net/membercars/3248

Snad totu este nebolo
Lanosik SE Sedan, 1.5 63kw/86PS,rocnik 98, servo,el okna. enzo CUP, Radiko Pioneer + Hertz atd.
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jen mám obavu, že by to asi neklaplo při silniční kontrole....ještě tak kdyby ta světla měla barvu jako normálně...tj. blikačky by blikaly oranžově, koncovky a brzdy červeně a couvačky bíle.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

Tyhle svetla ma chlapik od nas z prace, ted jsem ho tu ale dlouho nevidel, Radovan43, zkus mu poslat sz, treba bude vedet, kde je sehnat...
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Ivoš píše:Jen mám obavu, že by to asi neklaplo při silniční kontrole....ještě tak kdyby ta světla měla barvu jako normálně...tj. blikačky by blikaly oranžově, koncovky a brzdy červeně a couvačky bíle.....
Po meste tu vidam stribrnyho golfika se stejne udelanejma svetlama... couvacku jsem nevidel, ale blinkry mel oranzovy tak jak maj bejt... a jinak posledni dobou cim dal tim casteji potkavam magory s cervejema blinkrama...
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“